Narviks førstekeeper Joona Partanen er skadet. 2. målvakt er den lokale 18-åringen Herman Jenssen som har stått fire kamper og har 83% redninger. Narvik kontaktet VIF vedr Breivold, og fredag tok Espen Knutsen en telefon til VIFs U-21 keeper og spurte om han kunne tenke seg å spille to kamper for Narvik på utlån. Mot Sparta 27. okt og hjemme mot Frisk 31. okt. Han svarte selvsagt ja Han sto en vanvittig bra kamp i Sarpsborg søndag, og Narvik var i ferd med å rane til seg alle tre poengene selv om skudda viste 76-21. Men Sparta utligner til 3-3 med bare to min igjen på klokka. Og til slutt vinner de 4-3 etter et straffeslag i sudden.

Målene i den kampen https://www.tv2.no/v/1508921/

"Breivold er Norges største keepertalent" https://www.vif-hockey.no/artikel/z6...-ut-til-narvik

Breivold er også keeper på U-20 landslaget, og skal til en 4-nasjoners i Slovakia etter oppholdet i Narvik. Bankers er han på VM-laget i desember. Han har to U-18 VM i beltet.

Statistikker hittil (Sparta-kampen er ikke med foreløpig) https://www.eliteprospects.com/player/477908/tobias-johansen-breivold

I mai ble det meldt at Breivold var tatt opp i A-troppen, men at han primært skulle stå for U-21. Det innebærer at Joachim Svendsen er vår 2. keeper. Han åpnet sesongen bra med tre kamper. Men så var det helt natta i 6-3 tapet mot Narvik. Det ville kanskje være en idè å la Breivold få prøve seg på A-laget etter landslagspausen. Vi har ingenting å tape på å gi han sjansen nå hvis han er et stort talent som Shampo sier.