Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Stjernen tirsdag 29. okt kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Stjernen tirsdag 29. okt kl. 1830

  Vi er midt inne i det tøffeste kampprogrammet. Dette er tredje kamp av fem på bare 10 dager. Etter kampen mot Lillehammer lørdag fikk spillerne fri søndag, før vanlig trening mandag. Det er bare to uker siden vi møtte Stjernen, og tapte 4-3 i Fredrikstad. Vi må derfor være på vårt beste for å slå de.

  Nettopp med tanke på det tøffe kampprogrammet er det rart at Roy og Espen ikke bruker alle spillerne fra start og lengst mulig ut i kampene. Mot Lillehammer brukte vi igjen bare 14 spillere. Det gjorde at vi var helt på felgen utover i 3. periode og bare litt flaks gjorde at vi vant til slutt. Vi skal spille borte mot Oilers på torsdag så all fornuft tilsier at vi spiller med 6 backer og 12 forwards fra start mot Stjernen.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ (Stjernen startet med 3 minuspoeng).

  PS! Oskar Blegen fikk tre kampers karantene etter en takling på en Narvik-spiller torsdag. Han er klar for spill lørdag mot MS. Etter gamle regler kunne han ha sonet også i U-21 kamper, da han holder den alder. Men nye regler sier at karantene gitt i GET ikke kan sones i f.eks U-21 hvis han ikke har spilt minst 50% av det lagets kamper.

 • #2
  Tre mann på a-landslaget, og tre mann på U-20 landslaget neste uke https://www.vif-hockey.no/artikel/bq...er-pa-landslag

  Comment


  • #3
   Vi gjør en solid kamp, og vinner enkelt 6-2 mot et meget svakt Stjernen-lag. De har en veldig ung keeper etter at de har løst kontrakten med canadieren Hacket som er skadet. Max Nygren var ikke heldig i Stjernen-målet og det gjorde det hele veldig lett for oss. To mål av Røymark, men også første mål i VIF-drakta for Linus Rotbakken.

   Alle målene https://www.tv2.no/v/1509593/

   VårtOslo https://vartoslo.no/stjernen-med-fri...vert-kontroll/

   Vi stilte med bare 10 forwards i denne kampen. Klubben valgte å prioritere U-21 som spilte borte mot et Storhamar som ledet serien med fire poeng. Det trekket lykkes fullt ut da A-laget allikevel fikk det enkelt og uten at noen trengte å ta ut alt. For på Hamar vinner VIF juniorene våre 5-2 etter to skåringer av Leo Halmrast. Halmrast hadde spilt alle A-lagskamper før denne, men uten å notere seg for poeng. Han er ingen 4. rekke spiller, selv om han har veldig god fysikk. Godt for han da å få mer offensiv istid og skåringer.

   Torsdag venter sesongene hittil tøffeste bortekamp. Oilers knuste Frisk 5-2 tirsdag kveld i Stavanger. Vi må opp mot vårt aller beste om vi skal ha noen som helst sjanse.

   På tabellen jevner det seg veldig ut bak Oilers som leder med hele ni poeng etter bare 14 kamper. Fem lag er innafor fire poeng i kampen om andreplass. Jeg mener VIF må sette seg mål om å bli topp-3. For en fjerdeplass kan fort gi en kvartfinale mot Narvik. Ikke at vi skal frykte dem sportslig sett, men 2-3 turer til Narvik hvor man ikke får bestilt billetter før det er bare noen få dager før reisen kan gjøre fryktelig store innhogg i klubbkassa.

   Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

   Comment

   Working...
   X