Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Stjernen lørdag 23. nov kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Stjernen lørdag 23. nov kl. 1600

  Det er bare tre uker siden Stjernen var på besøk i Furuset Forum, og vi innkasserte en enkel 6-2 seier. Da så det slik ut https://www.tv2.no/v/1509593/ Men Stjernen har etter det begynt å få sving på sakene. De har fire seire på de siste fem kampene. Tilnærmet skadefrie og to nye spillere inn har gitt resultater. Først og fremst har de fått orden på keeperplassen når de hentet Joel Rumpel https://www.eliteprospects.com/player/46985/joel-rumpel Men også Manglerud-kjenningen Sam Coatta har gjort at de mønstrer en hel-nordamerikansk femmer. Coatta var MS sin beste spiller i fjor, med 32 poeng på 37 kamper. En spiller som ville vært en soleklar forsterkning for VIF. og en rimelig sådan. Men-men.

  Vi hadde bare tre seniorbacker mot Gruner torsdag. Linus Rotbakken skal ha en infeksjon i foten. Det høres ut som noe som kan leges fort, eller? For Daniel Sørvik tror jeg det er verre. Hvis det var en hodeskade, hjernerystelse?, han fikk mot Storhamar 12. nov kan han være ute lenge. Han har hatt hjernerystelse før, og det kan i verste fall være karrieretruende. La oss bare håpe at han snart er frisk og rask. I det minste får vi nå håpe at klubben innser at de må hyre inn en ny back. Det er nærmest skandaløst at det ikke har skjedd allerede.

  På tabellen er det tett som haggel mellom lag 2 Storhamar og lag 5 Vålerenga. Med tanke på sluttspillet må vi ha som mål en andreplass. Det vil gi oss hjemmebanefordel både i kvart og evt semi. Fire poeng opp til Storhamar. Det kan vi klare. Skal vi tenke frem til Gjøvik-kampen 21. desember ville det utvilsomt passet bra om vi kom inn i en winning-streak slik at det laget som vinner på Gjøvik, VIF eller Storhamar, går inn i jula med 2. plass på tabellen.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/
  Last edited by Pondus; 22.11.2019, 20:06.

 • #2
  Overblikket er ute på internettet hver fredag https://vartoslo.no/valerenga-trenger-en-malsnik/

  Comment


  • #3
   Her ser vi hvorfor vi må være på topp for å slå Stjernen https://www.youtube.com/watch?v=9vRCa5IAYZI

   Comment


   • #4
    Laget er klart. Rotbakken er tilbake. Ellers likt som sist.

    Comment


    • #5
     Rotbakken spiller allikevel ikke. Så da har de satt Andreas Stene på backplass.... https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=23.11.2019

     Comment


     • #6
      Skikkelig sliteseier med bismak. Ikke flashy i dag, men hardt arbeid og topp innsats i 60 minutter. Stjernen slipper ikke til mye totalt sett. Fysisk tøff kamp med mange nærkamper. Det gikk hardt utover Thomas Olsen og Martin Røymark.
      Den på Olsen ser ikke så stygg ut, får en liten chrosscheck i korsryggen eller armen. Kan se ut som armen fikk en brå bevegelse oppover. Kanskje skulderen som fikk seg en trøkk.

      Tacklingen på Røymark så mye verre ut. Røymark er i nærkamp langs vantet med Ponomarenko da O´Brian kommer inn som 3. mann. Trodde først det hadde gått en skulder eller kragebein da jeg så det live, men etter å ha sett på sumo ser det ut til at han får tacklingen rett i hodet. Stygt.

      Skadesituasjonen er nå prekær. Forventer et lengre avbrekk på Røymark, kanskje også Olsen. Da begynner det å bli syltynt. Stene, som vikarierte som back i dag (Nesten 28 min på is hvis vi stoler på hockey.live), klarte seg faktisk bra.

      Ny match borte mot Sparta på tirsdag allerede, hvor mange spillere klarer vi å stable på beina?

      Comment


      • #7
       https://vartoslo.no/dyrkjopt-seier-f...ger-og-lenger/

       Olsen og Røymark kjørt til legevakten.

       Comment


       • #8
        Ingen vakker hockeykamp, vi tar alle tre poengene men det kostet da både Røymark og Olsen ble skadet. Måltjuven Thomas Olsen i dag med sitt 10. og 11. mål. Og nok en kamp hvor vi bokstavelig talt blir reddet av Steffen Søberg. Stjernen holdet bl.a på å utligne til 2-2 med 1 sekund igjen. Stjernen vinner skuddstatistikken 13-28, og utrolig nok med 0-15 i 3. periode. Har VIF Hockey noensinne gått av banen uten et eneste skudd i en periode? Det finner vi vel aldri ut.

        På formiddagen, når laget ble lagt ut på Appen "Min hockey" skulle vi være fem backer, med Linus Rotbakken som en av dem. Men kort tid før kamp ble det bestemt at han ikke kunne spille, og da satte Roy og Espen ned Andreas Stene som back. En oppgave han løste veldig bra. God, og rolig, med puck, og fine pass. Kan absolutt være et alternativ som back. Så kan en evt forsterkning heller være en målsnik som Overblikket etterlyste. Men så ble altså først Røymark og så Olsen skadet. Hhv skulder og arm kunne det se ut som.

        Vi spiller allerede på tirsdag, en tøff bortekamp i Sarpsborg. Av folk med med litt kjennskap til det indre liv ble sagt at Daniel Sørvik skal trene søndag. Hvis han og Rotbakken kan spille på tirsdag er nok back-vikariatet til Stene over for denne gang. Han vil trenges som forward i 1. rekka med Lindström og hvem da? Kanskje Halmrast?

        Målene https://www.tv2.no/v/1520430/

        Jonas Oppøyen, med over 400 seriekamper for VIF https://www.facebook.com/VIFHockey/v...7647413733899/

        Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

        Comment

        Working...
        X