Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Lillehammer - VIF torsdag 5.12. kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Lillehammer - VIF torsdag 5.12. kl. 1830

  En av de vanskeligste bortekampene. Men vi vant der oppe i september. Da så det slik ut https://sumo.tv2.no/sport/ishockey/g...howPlayer=true

  Begge lagene mangler viktige spillere. For Lillehammer gjeldet det Stian Kaltrud Nystuen og Juliuz Persson. VIF mangler Axel Eidstedt, Daniel Sørvik, Martin Røymark og Filip Lalande. Intet nytt om hvor lenge Røymark og Sørvik blir ute, mens for Lalande sies det 8 uker borte. Lillehammer har fått tilbake Jakob Lundell Noer fra skade. En meget god spiller.

  Til kampene torsdag borte mot Lillehammer og Oilers hjemme lørdag er ikke Leo Johansen Halmrast og Sander Frøberg tilgjengelig da de skal spile U-20 VM og er på samling denne uka før VM starter 9.12. Mot Narvik sist hadde vi 10 forwards inkl. de to som skal VM nå. Vi hadde seks backer, inkl Andreas Stene som ser ut til å fortsette å spille back. Men med bare åtte forwards tilgjengelig tror jeg at Stene må være forward mot Lillehammer og Oilers før landslagspausen.

  Som tabellen viser er det veldig jevnt mellom lagene fra 2. plass til 6. plass, Seriegullet går til Oilers, mens vi kan kapre 2. plassen bare vi unngår flere skader og får tilbake Sørvik og Røymark, eller at klubben overrasker oss med å hente minst en god spiller.
  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  PS! Lørdag blir det folksomt når Oilers kommer på besøk. For på søndag spiller Viking cupfinale på Ullevål. Det skal være solgt mange hockeybilletter til siddiser. Pr i dag er det ingen ledig på ståplassene. For vanlig sitteplass gjelder at på felt A er det ca 60 ledig, felt B og C er utsolgt, felt D har bare åtte ledig. På klansfeltet, felt E, er det ukjent antall ledig. Man kan sikre seg billetter til 230 kr på feltet via Ticketmaster. Klansrabatten får man kun i døra.
  Last edited by Pondus; 04.12.2019, 15:42.

 • #2
  Dagsavisen -– Andreas Stene (ribbeinsskade) trente ikke i dag, men Thomas Olsen (hoftetrøbbel) var med. Daniel Sørvik og Martin Røymark var ikke med, sier sportssjef Shampo til Dagsavisen tirsdag. – Stene blir nok klar til kamp torsdag. Thomas får vi se på, legger han til. Sørvik og Røymark er uaktuelle.

  Den største bekymringen for sportssjefen, er poengplukker og landslagsveteran Røymark (33), som fikk skulderen ut av ledd mot Stjernen nylig.

  – Vi venter på beskjed om Røymark. Må han opereres, mister han resten av sesongen. Skjer det, vil det helt klart være en stor svekkelse. Han er en av motorene i laget vårt, både offensivt og defensivt. Han er en spiller med mye istid,

  – Da blir juleønsket at han slipper operasjon?

  – Hehe, ja. Vi må håpe at han kan trene opp skulderen i stedet......................

  Dessverre spør ikke Dagsavisen om klubben tenker på å hente inn forsterkninger.

  Comment


  • #3
   Laget er klart. Heldigvis er alle som var usikre allikevel med. Tenker da på Trygg, Stene og Thomas Olsen. Det betyr at vi stiller med nesten samme lag som mot Narvik søndag. Forskjellen er at Søberg står i mål, med Svendsen som reserve. Og så er Halmrast og Frøberg med på U-20 landslaget, som spiller treningskamp i kveld mot Danmark. Erstattes av Joachim Martinsen og Nicolai Eliesen. https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=05.12.2019 Tre ting gjelder i kveld: Keeperspillet, disiplin og uttelling i overtall.

   Andreas Stene fortsetter på backen, dvs at vi har seks backer og 10 forwards. Jeg tolker dette til at Andreas Stene fortsetter som back, i alle fall inntil Daniel Sørvik er tilbake. Når det gjelder Sørvik er jeg litt bekymret for han. Da han ble tacklet ut av kampen borte mot Storhamar var det på verst tenkelig måte, nemlig at det gikk utover hode og nakke og sikkert også ryggen. Det var akkurat det som holdt han ute av laget i Tsjekkia nesten hele høsten 2018 og frem til han kom tilbake til VIF rett før jul i fjor. Han kjempet en tøff kamp for å komme tilbake på isen og det var først nå i høst vi fikk se hvor god Daniel Sørvik kan være, med 11 poeng på 17 kamper. Jeg frykter at det kan ta lang tid før han kan spille igjen, selv om noen forteller at han har prøvd seg på isen igjen.

   Så kan man stille spørsmålet om hvorfor vi har Player Safety hvis de ikke er i stand til å beskytte spillerne. Uten spillere har vi ingen liga, så om noen gjengangere må sone et større antall kamper så er det en liten pris å betale hvis man virkelig mener noe med Player Safety. Så er det viktig å vite at klubbene kan be PS se på enkeltepisoder. Hvis VIF lar være å gjøre det har vi et problem. Den taklingen Martin Rønnild satte inn på Daniel Sørvik var meget farlig da Sørvik ble slengt mot vantet med bakhode og rygg først. Og den notoriske Didrik Svendsen satte inn en grisetakling på Mats Trygg lenge etter at han hadde pucken. Svendsen har allerede en matchstraff for takling mot hode, hvor han fikk to kampers karantene. Det kan ikke bli slik at Svendsen slipper unna i kamp etter kamp fordi man begynner å heve lista fordi han ellers vill ha sittet på tribunen halve sesongen.

   Comment


   • #4
    Det står 2-2 etter 2. periode. Vi spiller en helt perfekt bortekamp frem 5 minutter ut i 2. periode. Vi leder da 0-2. Men så kommer utvisningene. Dermed slipper vi Lillehammer innpå oss, og to gode power-play gir uttelling. Vi må bare håpe på poeng i denne kamper. Da kan vi være topp 2 før møte med Oilers lørdag. PS! Etter målene til LIK har Roy benket Marthinsen og Berger. Stene er flyttet opp som center igjen for 3. rekka, mens Francke-Enersen nå får istid på backen.

    Comment


    • #5
     Klart at det er lett å sitte bak tastaturet å klage når vi taper en vanskelig bortekamp med 4-3. Men når vi tar ledelsen 0-2 nesten midtveis burde det finnes en måte å stenge av kampen. Dessverre sviktet det på to måter, som vi visste ville bli viktig. Først vil jeg skylde på utvisninger. Lillehammer skårer tre av sine fire mål i overtall. Ekelund er en for god og viktig spiller som ikke kan ta to slashing-utvisninger. Steffen Søberg var heller ikke helt på nett. På det tredje målet kløner han det til, og Lillehammers vinnermål er en stor keepertabbe.

     Alle målene https://www.tv2.no/v/1523807/

     På tabellen åpner det seg en 4-poengs luke opp til Storhamar på 2. plass, Men vi er fortsatt foran Lillehammer (på innbyrdes), Frisk og Sparta. https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

     Det er bare å glemme denne kampen, og fokusere 100% på lørdagens kamp mot Oilers. Etter det får laget ni kampfrie dager (med unntak for Tobbe, Olsen og Brekke som skal med landslaget til Sveits). Det blir selvsagt meget vanskelig å ta poeng mot Oilers. Det kommer rogalendinger i hopetall på denne kampen pga cupfinalen. Det ser nesten ut som utsolgt. Men der det sikkert er billetter å oppdrive er på klansfeltet. Hvis vi ikke skal bli totalt pissa på i tribunekampen, som i den finalekampen på Jordal hvor Kjær solgte hele svingen til Tore Christiansen og vi var sjanseløse på isen og på tribunen, så må vi klare å fylle klansfeltets 300 plasser.
     Last edited by Pondus; 06.12.2019, 00:11.

     Comment

     Working...
     X