Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Storhamar lørdag 21.12. kl. 1800 i Gjøvik Fjellhall

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Storhamar lørdag 21.12. kl. 1800 i Gjøvik Fjellhall

  Drar i gang denne tråden nå, selv om det er 10 dager til kampen.

  Vi har spilt mot Storhamar i Gjøvik Fjellhall to ganger tidligere. Først var det i serieåpninga 8. sept 2017. Det var også come-back for Patrick Thoresen i Storhamar. Fjellhallen har en kapasitet på 5500 og det kom hele 5142 tilskuere, men vi tapte kampen 3-4. Slik så det ut https://www.tv2.no/v/1229297/ Neste gang var 13. januar 2018. Da kom det 4450 tilskuere, og vi tapte igjen. Slik så det ut https://www.tv2.no/v/1282320/

  Klubben og/eller Klanen har ikke kommet med noe info ennå om evt busser som kjører.

  Sportslig sett møter vi et meget bra Storhamar-lag som ligger på 2. plass, med sju poengs forsprang til VIF. Før Gjøvik-kampen spiller vi borte mot MS tirsdag 17.12. mens Storhamar har Stjernen hjemme 19.12. Vi får gå ut fra at det fortsatt er sju poeng opp til Storhamar før vi møtes. Sist vi spilte mot Storhamar var 12. nov på Hamar. En høydramatisk kamp foran 5200 tilskuere. slik så det ut den gang https://www.tv2.no/v/1515249/

  Tabellen
  https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Dessverre har vi enda flere skader melder VIF-Hockey.no: Vålerenga har blitt rammet hardt av skader denne sesongen, og nå må vi dessverre også melde at Filip Gunnarsson er ute med skade. Svensken har pådratt seg et brudd i en finger og forventes å være ute fram til nyttår. Axel Eidstedt er ute resten av sesongen, Filip Lalande i omlag seks uker til. For Martin Røymark står resten av sesongen også i fare, og Daniel Sørvik er ute på ubestemt tid.

  PS! Hvis sesongkortsalget kommer nå før jul (kommer snart sier klubben), og man selger 400 stk til en snittpris på 3000 kr, vil det komme inn 1,2, mill friske kroner. Da burde man kunne bruke halvparten på to gode spillere.

 • #2
  Når det gjelder billetter så er det felt G som er Klansfeltet. Som vi ser av salkartet er fire av 10 felter sperret for salg. Jeg vet ikke om de har tenkt å ikke benytte disse feltene før det evt nærmer seg utsolgt på de seks andre, eller om de er reservert for sponsorer eller andre. Foreløpig er det jo mange plasser ledig, men det selges billetter hver dag. Felt H og I er snart utsolgt.

  https://www.ticketmaster.no/event/ge...lletter/623857

  Comment


  • #3
   En uke igjen til storkampen på Gjøvik. Det er solgt bra med billetter den siste uka. Men det er først og fremst på Storhamars tre felter at billettene har gått unna. På Klansfeltet, felt G, er det solgt ca 90 billetter.

   Comment


   • #4
    Fra SIL.no
    -På lørdagskvelden er det duket for en klassiker med en ekstra twist. Da reiser Storhamar-gutta over mjøsbrua for å møte Vålerenga i Fjellhallen. Oslo-laget har produsert gode resultater tross skadeproblemer den senere tida og ligger an til å noenlunde full tropp her og jakter etter å knappe inn luka på SIL. Det ligger an til en skikkelig festlig ramme rundt juleavslutningen og i tillegg til å være med å skape hockeyfest er det muligheter til å støtte Storhamar også økonomisk med å dra på kampen. Klubben har inntekter fra billettsalget her.
    http://www.sil.no/2019/12/15/hyggeli...Ay13HT-VE7aSek

    Hvor de tar det fra at VIF ligger an til noenlunde full tropp må gudene vite.

    Comment


    • #5
     Originally posted by Pondus View Post
     Det ligger an til en skikkelig festlig ramme rundt juleavslutningen og i tillegg til å være med å skape hockeyfest er det muligheter til å støtte Storhamar også økonomisk med å dra på kampen. Klubben har inntekter fra billettsalget her.
     http://www.sil.no/2019/12/15/hyggeli...Ay13HT-VE7aSek

     Hvorfor får Storhamar inntekter på den kampen?

     Comment


     • #6
      Originally posted by christer1913 View Post


      Hvorfor får Storhamar inntekter på den kampen?
      De har så svak økonomi der oppe vett. Når vi først har muligheten til å tjene litt på en kamp, må vi jo dele litt. Storhamar får jo tross alt hjemmebanefordelen vår og kortere reisevei, så det er jo rett og rimelig. Eller..........?

      Comment

      Working...
      X