Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

God jul og godt nytt år for 2020 !

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • God jul og godt nytt år for 2020 !

  God jul ønskes alle på hockey-forumet. Og for et spennende år vi har foran oss. Kommer det en eller to nye spillere? Vi er ikke mer kravstore enn som så. Og hvor raskt kan våre spillere som er skadet komme tilbake på isen? Tenker da på Daniel Sørvik, Filip Gunnarsson, Martin Røymark og Filip Lalande. For Axel Eidstedt er prognosen ut sesongen.

  Jammen har vi måttet være tålmodig når det gjelder Nye Jordal Amfi. Men tiden har flydd av gårde. Det er faktisk nesten tre år siden siste kamp på Jordal. Slik så det ut https://www.youtube.com/watch?v=kamIBuXfUEo Og i denne hvor Erevik sier det det blir 1,5 år på Furuset. Det blir 3,5 år vi har ventet på Nye Jordal Amfi https://www.youtube.com/watch?v=MpURwuDtPhg

  Vi har måttet vente lenge, men når det står klart i juni får vi landets beste ishall, til og med Norges beste idrettsanlegg. Uten tvil.

  Godt nyttår !
  Last edited by Pondus; 24.12.2019, 01:29.

 • #2
  God jul og godt nyttår alle sammen og spesielt til deg Pondus! Det er alltid veldig interessant å lese innleggene dine som iallefall jeg setter stor pris på ! Mye kunnskap, innsikt og lidenskap for VIF!
  Selv skal jeg prøve å bli mere aktiv på forumet og håper mange henger seg på slik at vi kan få et aktivt hockeyforum igjen! Med Nye Jordal rett rundt hjørnet, flere store sponsoravtaler, storsigneringer av spillere og forhåpentligvis en fantastisk stemning på kampene ser fremtiden meget lys ut!

  Comment

  Working...
  X