Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Frisk Asker - Vålerenga mandag 30.12. kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Frisk Asker - Vålerenga mandag 30.12. kl. 1900

  Vi har fem strake tap i GET-ligaen. Det er ikke dagligdags. Iflg Dolph på Facebook ser de verste tapsrekkene slik ut:

  I 1975 hadde vi 5 tap på rad mot Frisk, Hasle/Løren, MS, Jar og Stjernen.

  I 1988 hadde vi 6 tap på rad mot Viking, Trondheim, Furuset, Stjernen, Storhamar og Sparta. Tapet mot Storhamar var i sudden death men gav null poeng den gang.

  I 2017 tapte vi 6 ganger på rad mot Storhamar, Lørenskog, Frisk, Sparta, MS og Lillehammer. Tapet mot Lillehammer var i sudden death og VIF fikk ett poeng.

  Nå, i 2019 har vi 5 tap på rad mot Lillehammer, Stavanger, MS, Storhamar og Frisk.

  Vi må først og fremst begynne å skåre mål igjen, Vi var nærme mot Frisk på lørdag, men klarte ikke å skåre. Det gjorde vi heller ikke mot Storhamar 21.12.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  PS! Vår nye spiller Gustaf Berling må få litt tid på seg. Før kampen lørdag hadde han ikke spilt på fire uker. Jeg trodde vi skulle få en stor og kraftfull spiller. Stor er han, men snill som et lam. I stedet for å takle, dultet han bare borti motstanderne. En titt på statistikken hans gir svaret. I sesongene 16/17 og 17/18 gjør han 76 poeng på 74 kamper. Men han hadde bare fem utvisninger på to sesonger! Ikke at han skal ta utvisninger, men i de 10 ukene som står igjen før sluttspillet (starter 12. mars) må han jobbe med intensitet og hardere spill i vantene og rundt mål. Vålerengas forwards må være to-veisspillere og jobbe hardt i hvert bytt.

  PS! En ny spiller skal være klar. Karl Ove Henrik Olsen, eller Henrik Olsèn, har muligens norsk statsborgerskap. Jeg mener å huske at han var nevnt før sesongen. Men nå er i i alle fall i stallen iflg VIF-hockey.no https://www.vif-hockey.no/lag/9397-1...e-henrik-olsen Han får følgende skussmål på Eliteprospects: -"Olsén is a speedy winger who plays an energetic game. Works hard all over the ice, but isn't a scorer". Han har to sesonger for Mora i Allsvenskan, og spilte også for Kongsvinger i GET https://www.eliteprospects.com/playe...rik-ols%C3%A9n Han spiller mot Frisk sier ryktene.

  Kanskje får vi se Filip Gunnarsson tilbake mot Frisk. Med disse to nye forwardene på plass tror jeg at vi får se Andreas Stene som back igjen. Han gjorde det veldig bra i de kampene han spilte back.

  Laget mot Frisk kan dermed bli slik:

  Rotbakken - Ekelund
  Stene - Trygg
  Strøm - Francke

  Berling - Lindström - Thomas Olsen
  Oppøyen - Gunnarsson - Henrik Olsèn
  Halmrast - Brekke Henriksen - Spaberg Olsen
  Blegen - Frøberg - Eliesen
  Last edited by Pondus; 30.12.2019, 00:00.

 • #2
  Vi har bare 15 utespillere med til Asker. Ingen Filip Gunnarsson. Brekke Henriksen er heller ikke med. Uvisst av hvilken grunn. Synd, da han er en skikkelig kriger. Ny mann er altså Henrik Olsen. Rekkeoppsett kommer senere.

  Comment


  • #3
   Henrik Olsen https://www.vif-hockey.no/artikel/35...-inn-i-troppen

   Comment


   • #4
    Må få mer fart på pucken i overtall,går jo alt for seint.Se på Frisk sitt 1-0 mål hvor pucken går så fort at ikke Søberg rekker å sideforflytte seg kjapt nok .Åsså må vi slutte å ta så mye dumme unødvendige utvisninger.

    Comment


    • #5
     Trist å se hva Vålerenga har blitt redusert til. Virker som vi har mistet helt gnisten. Skjønner at vi går på få folk, men åpenbart at selvtilliten har fått seg en alvorlig knekk.

     Når det gjelder powerplayet er det
     1, ikke god nok coaching.
     2, ikke gode nok spillere
     3, en blanding av disse.

     Laget består stort sett av gråstein, ikke noe vondt å si om spillerene, men på et powerplay trenger du spillere som har teknikk, skudd og lukter mål. Ikke mange av de i Vålerenga. Lindstrøm er vel omtrent den eneste trusselen på direkteskudd. Det går altfor sakte og blir for stasjonært. Mange forskjellige konstellasjoner pga skader. Se på kvalitetsforskjellen i kveld mot Frisk. Skremmende.

     Nå er det bare å håpe nullen sprekker i 3. Helst en scoring av Halmrast så vi kan få i gang han. Der ligger det mye potensiale.

     Comment


     • #6
      Trist som faen! er vel en grei oppsummering i disse dager. Vi var egentlig sjanseløse i Askerhallen, selv om skudda viste 28-28. Det kreves noe ekstra for å skåre på Nicklas Dahlberg. Samtidig har Frisk som oftest et meget bra overtallsspill. De setter opp spillet på en annen måte enn oss. Bare en back på blå, så to skuddsterke vinger (Hampus Gustafsson og Lavoie), en sterk spiller foran mål og en bak mål Vi tar ni utvisninger, fire av dem er det Thomas Olsen som tar for uvøren køllebruk. Frisk skårer alle fire målene i overtall. De bruker også alle 19 utespillerne. Vi bruker bare fem backer, inkl Stene som nok fortsetter som back så lenge Sørvik er ute (så han i Forum lørdag, skal ha vært på is i jula og det skal være fremgang). Og vi bruker ni forwards. I 3. periode flyttes Stene frem, og Francke blir 5. back. Blegen benkes. Stokker litt om på rekkene. Henrik Olsèn opp i 1. rekka med Tobbe og Berling. Olsèn og Berling har knapt spilt kamper de siste ukene, men får altså sjansen i 1. rekka..

      Kan i alle fall rapportere at Røymark, Gunnarsson og Brekke Henriksen var på tribunen i Askerhallen. Ei sterk rekke det som vi bare får håpe kan bidra på isen så fort som mulig.

      Målene https://www.tv2.no/v/1530412/

      Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Som vi ser er det fortsatt "bare" ni poeng opp til Lillehammer på 3. plass, som bør være et mål for oss kapre den plassen. Samtidig er det bare to poeng ned til Stjernen på 6. plass som virkelig har funnet formen og knuste Sparte hele 9-3 mandag.

      Comment

      Working...
      X