Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Stjernen torsdag 9. jan kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Stjernen torsdag 9. jan kl. 1900

  VIF håper at Jørgen Karterud blir spilleklar, og at Magnus Brekke Henriksen kan spille etter skade (vet ikke hva det handler om). Med de to på plass ser alt så mye bedre ut.

  Stjernen har vært veldig gode i den senere tid. Men tapte 3-4 for Frisk sist lørdag. Lagets tøffing, Andrew O`Brien, fikk matchstraff etter en fight med Mikael Dokken. En fight Dokken vant. O`Brien har nå 254 utvisningsminutter! Kan hende Daniel Ciampini får karentene for en spearing på Ødegård. Med de to canadierne ute er Stjernen svekket.

  Rettelse-Ciampini fikk to kampers karentene, og det fikk også O`Brien.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Bare seks poeng opp til 3. plassen.

 • #2
  Karterud er spilleklar!

  Comment


  • #3
   Kveldens lag

   https://scontent.fosl3-1.fna.fbcdn.n...73&oe=5EADD50D

   Comment


   • #4
    Som VIF-supporter bosatt i Fredrikstad er det alltid litt ekstra gøy å slå Stjernen. I fjor ble det pinlig for dem. Tydelig at vi ikke har helt taket på dem i år. Jevn kamp på tross av suspensjoner på O'Brian og Campini. Kjipt at vi havner på hæla tre ganger, men du verden så deilig med utligning på slutten der!

    Gøy å se Karterud igjen. Syns det ser lovende ut mtp at han signerte for bare noen dager siden. Vi trengte at det vippa litt vår vei nå.
    En by, ett lag - ett Vålenga

    Comment


    • #5
     Det ble seier, en sliteseier. Vi kan ikke helt friskmeldes, men tar to viktige poeng i kampen om 3. plassen. Bare fire poeng opp til Lillehammer, og de har en kamp mer spilt. Det må være målet vårt nå. Viktig å klare dette da det vil gi oss et reelt valg før kvartfinalen. Vi unngår da trolig Frisk, og får velge mellom lag som Lillehammer, Stjernen eller Sparta.

     Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

     Det var veldig bra å se Jørgen Karterud i aksjon. Han er god på skjerme puck, sterk rundt pucken og har voldsomme klyv som gir han stor fart. Han sto på is i 21 min. Det var uvant for han. Sist gang han spilte for Poprad i romjula hadde han bare ni min istid. Til Dagsavisen+ sier han: - Det var veldig moro å spille i Vålerenga-drakta igjen. Det var en god følelse å tre på seg drakta. Jeg kjenner jo de fleste fra før, så det var deilig å se alle gutta og spille med dem også, sier Karterud.

     - Jeg har jo spilt en del der jeg har vært, men jeg tror jeg triplet istiden min i dag. Det var slitsomt, men det gikk bra. Jeg følte meg pigg hele kampen.
     Klanen hadde tatt turen og kom med banner til Karterud. Det digga han.
     - Klanen hadde jo banner og alt, så det var kult å bli lagt merke til. Det er kult at de setter pris på at jeg er tilbake.

     Karterud https://www.facebook.com/VIFHockey/v...1901527667295/

     En annen spiller som kan bli nyttig er Gustaf Berling. Får tillit i 1. rekka og i overtall. Spiller 23 min, setter et pent mål og har hele ni skudd. Når vi får Røymark tilbake går nok han helt sikkert rett inn i 1. rekka. Da kan vi komponere en god 2. rekke med Stene, Karterud og Berling. En stor, tøff og målfarlig rekke, noe vi har savnet som 2. rekke. Den rekka vil snitte 193 cm og 94 kg. Men vi må finne en løsning på backplass da Stene også i kveld etterhvert ble satt ned på backplass da Roy og Espen benket begge U-21 backene. Like mye som vi venter på Røymark, må vi håpe på å se Daniel Sørvik på isen igjen snart. Skulle så gjerne hatt fullt lag til innspurten starter i serien i midten av februar, med åtte kamper etter en landslagspause,

     Alle målene https://www.tv2.no/v/1533422/?fbclid...K6nCm29pnRUrIY

     VårtOslo https://vartoslo.no/et-langt-steg-i-...qeBcoPFprXs2v4
     Last edited by Pondus; 10.01.2020, 02:01.

     Comment


     • #6
      Hvis vi får fullt lag inn mot sluttspill kan rekkene se slik ut:

      Ekelund - Rotbakken
      Sørvik - Trygg
      Strøm - Larsen evt Francke-Enersen

      Røymark - Lindström - Thomas Olsen
      Karterud - Stene - Berling
      Oppøyen - Gunnarsson - Henrik Olsèn
      Spaberg Olsen - Brekke Henriksen - Halmrast
      Lalande

      Med ei såpass bra 4. rekke kan vi fordele istiden bedre, og spille med kortere og hardere bytt. Jeg tror den 2. rekka kan bli en joker for oss.

      Comment

      Working...
      X