Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Stjernen - Vålerenga tors 13. feb kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Stjernen - Vålerenga tors 13. feb kl. 1830

  En liten evighet siden forrige kamp. Mens Stjernen bare har hatt et par av sine juniorer avgårde med U-19 landslaget, så har VIF hatt Lindström, Karterud, Brekke Henriksen og Thomas Olsen med A-landslaget, mens Frøberg og Eliesen var med U-19 og Halmrast var med U-18. Spørs hvor gode treningene har vært. Men alle var samlet igjen mandag. Og ut fra rykter skal Martin Røymark og Mats Trygg være klar for spill igjen.

  Det blir spennende å se hvordan de komponerer laget hvis vi er fulltallig (minus Sørvik og Eidstedt). Hva gjør de med Stene? Han kan fortsette som back, eller han blir center i 2. eller 3. rekka. Jeg regner med at Røymark går rett inn i 1. rekka med Tobbe og Karterud. Da må Berling vike, og spille i 2. eller 3. rekka?

  På tabellen ser vi at det er 5 poeng opp til Lillehammer på 4. plass. Og de har en kamp mer spilt enn oss. Vi må ha som mål å ta denne 4. plassen. Da blir kampen Lillehammer-VIF søndag 23. feb meget viktig.Vi må nok vinne den kampen for å bli nr. 4. Og da er det sannsynlig at vi møter nettopp Lillehammer i kvartfinalen, men med hjemmebanefordelen som kan bli utslagsgivende.

  https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/
  Last edited by Pondus; 12.02.2020, 23:40.

 • #2
  Mandag ved midnatt stenger overgangsvinduet. VIF trenger absolutt en back til. Men tror vi det skjer?

  Comment


  • #3
   Trygg og Røymark er tilbake!

   Comment


   • #4
    Originally posted by Pondus View Post
    Trygg og Røymark er tilbake!
    Deilig! Kan bli viktig fremover! Gleder meg til kamp igjen! Nå har det vært en kjedelig periode uten hockey og Premier League. Godt vi får en slutt på det i dag
    En by, ett lag - ett Vålenga

    Comment


    • #5
     Fra Stjernen.no

     -Ti dager er gått siden siste seriekamp for Stjernen-gutta. Trener-teamet har kjørt et hardt treningsprogram i landslagsoppholdet https://www.stjernen.no/gamecenter/q...m/articles/pre

     Comment


     • #6
      Trygg er ikke med allikevel. Stene er back, Larsen er 5. back.

      Comment


      • #7
       Gledelig at Røymark er tilbake. Synd Trygg er ute, men vi får håpe de resterende backene har samlet seg litt overskudd i landslagspausen, selv om det har nok blitt trent hardt i kjent Roy stil.

       De neste tre matchene bør vinnes. Stjernen og Sparta borte, Narvik hjemme om en uke. Med full pott der blir det en veldig spennende match mot Lillehammer i kampen om 4. plassen.

       Stjernen blir ingen lett match, spesielt de nord-amerikanske importene er skumle. Arbeidshanskene på, disiplin og over/undertallspill blir viktig i kveld. Tips 2-4.

       Comment


       • #8
        Rekkene blir da slik:

        Ekelund - Rotbakken
        Strøm - Stene
        Larsen

        Røymark - Lindström - Karterud
        Thomas Olsen - Gunnarsson - Berling
        Oppøyen - Brekke Henriksen - Spaberg Olsen
        Halmrast - Henrik Olsèn - Lalande

        Jeg liker rekkene. 1. rekka hvor alle tre er landslagsspillere. Karterud har vist klasse siden han kom. Og vi vet vi får en meget bra ving i Røymark.

        Vi har til nå ikke hatt en produserende 2. rekke. Men nå har vi Thomas Olsen med 29 poeng på 36 kamper, og Berling som har 11 poeng på 11 kamper. Viktig at denne rekka klarer å produsere i kamp etter kamp. Skulle bare hatt en litt mer kreativ center enn Gunnarsson som bare står med 7 poeng på 33 kamper. Et alternativ kan være Andreas Stene. Men han bør fortsette på backplass selv når Trygg er tilbake.

        I 3. rekka har vi tre arbeidsjern som kan være i stand til å stoppe motstanderens 1. rekke slik at vi har fem seniorbacker.

        4. rekka er den beste vi har hatt denne sesongen. Alle tre kan spille hardt og intensivt.

        Comment


        • #9
         Originally posted by Pondus View Post
         Trygg er ikke med allikevel. Stene er back, Larsen er 5. back.
         For Trygg sin del skal det dreie seg om strekk i en magemuskel. Han sto i lagoppstillingen i formiddag, men måtte kaste inn håndkleet.

         Comment


         • #10
          Vi klarte å krige inn en viktig seier etter to fine mål i tredje periode av Karterud og Røymark. Defensivt er vi bunnsolide og når Søberg stenger buret gjelder det å få satt et par mål slik at vi vinner. Powerplayet vårt er, som vanlig, stasjonært og ganske tafatt. Box-play er derimot veldig bra.

          Kan denne O'Brien på Stjernen være aktuell for oss neste år tro? Kul spiller med et fryktet slagskudd. Minuset er at han sitter altfor mye i fryseboksen selv om jeg mener han blir altfor hardt straffet av norske dommere. Kanskje mest sannsynlig at han får nok av dømmingen å forlater Norge etter sesongen

          Comment


          • #11
           Den satt langt inne, men det ble en knepen til seier til slutt. Rotete kamp med masse utvisninger preget kampen. Powerplayet som vanlig under pari, men heldigvis fikk vi satt inn en
           i overtall. Den betydde mye for Røymark som var tilbake etter skade.

           Typisk første match etter pausen, litt seigt utpå der. Grei bredde på forward siden nå, men lov å ønske seg en back. Holder ikke pusten, men trenger virkelig hjelp bak der. 31 minutter på Ekelund i dag, resten godt over 20 min minus Larsen som fikk 7 minutter. Syns det mangler sprut av backene, spesielt i offensiv sone. Går liksom på autopilot. Forståelig nok, her må man porsjonere ut kreftene. En del udisiplinerte og unødvendige utvisninger i dag, heldigvis ble vi ikke straffet for det.

           En ekstra takk til Brekke Henriksen som tekket skudd rett før slutt. Bra for moralen.

           Lillehammer vant igjen i dag, så pent nødt til å vinne borte mot Sparta på lørdag.

           Comment


           • #12
            Vi vinner altså 2-1 etter å ha ligget under til et stykke ut i 3. periode. Stjernen vinner skudda 30-21. Vi har bra kontroll fra start, men med en utvisning hver seg på Ekelund og Strøm så snudde kampen, og Stjernen var best helt til Karterud kommer på en overgang og setter den alene med keeper. Samme mann gjør en bra sak bak Stjernen-målet når han snur og spiller Røymark foran mål. Pur klasse av Karterud på begge målene.

            Vi skårer et mål i overtall, på fem forsøk. Det er omtrent der vi har ligget hele sesongen. Vi skårer i bare 14% av overtallene. Kun Grüner er dårligere. Første PP-oppstilling var Ekelund, Lindström, Røymark, Berling og Karterud. Det blir for åpenbart at det er Tobbe som skal skyte. For Ekelund skyter aldri selv. Jeg synes det er rart at ikke Thomas Olsen spiller i denne oppstillinga, og da i stedet for Berling. Med Thomas på isen vil det være to gode skyttere på hver sin side. Thomas har 21 mål hittil, og det er bare tre andre i GET som har flere mål enn han.

            Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Vi må ha full pott mot Sparta borte på lørdag og mot Narvik hjemme neste torsdag. Deretter kommer den superviktige kampen mot Lillehammer som er fem poeng foran oss med en kamp mer spilt. Det er først lørdag 29. feb når vi spiller borte mot MS at vi kommer ajour i antall kamper.

            PS! Dessverre har ikke TV 2 lagt ut sammendrag fra kampen.

            Martin Røymark, før kampen https://www.facebook.com/VIFHockey/v...0134982570795/

            Og må nesten ta med denne her, 2,5 år gamle Mio briljerer på isen og kaster hanskene og byr opp Villiam Strøm til kamp https://www.facebook.com/VIFHockey/v...0134982570795/

            Comment


            • #13
             Originally posted by glindh View Post
             Kan denne O'Brien på Stjernen være aktuell for oss neste år tro? Kul spiller med et fryktet slagskudd. Minuset er at han sitter altfor mye i fryseboksen selv om jeg mener han blir altfor hardt straffet av norske dommere. Kanskje mest sannsynlig at han får nok av dømmingen å forlater Norge etter sesongen
             Nja, synes ikke han er god nok. Jeg ville heller satset på en spillende back, som Espeland og Zajak. Gode spillere som dem kan være vanskelig å få tak i da alle klubber vil ha sånne. Men om Eidstedt blir klarert for spill så spørs det om ikke han og Ekelund blir de to utenlandske backene vi skal ha. Henter vi en tredjemann blir det en færre blant forwards hvor jeg tror vi skal erstatte både Berling og Olsèn. Løsningen kan være å plassere Stene for godt på backplass, så blir det plass til tre utenlandske forwards.

             Comment


             • #14
              VPN med kampreferat, og om hvorfor O`Brien ikke bør være aktuell for oss https://www.vpn.no/dagboka/2020/02/o...valerenga-1-2/

              Comment


              • #15
               Her er målene fra i går https://www.stjernen.no/play/video/6...deo&autoplay=1

               Comment

               Working...
               X