Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Sparta - Vålerenga lørdag 15. feb kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Sparta - Vålerenga lørdag 15. feb kl. 1600

  Damenes kamp i Sarpsborg, så vet vi det.. Vi har vunnet alle fire kampene hittil mot Sparta. I Sarp vant vi 1-0 i september. Da så det slik ut https://www.tv2.no/v/1496851/ Og i november vant vi 3-2 https://www.tv2.no/sport/11020922/?f...i4mkDg9lm5ZirU

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Sparta kjemper en kamp om å gå forbi Stjernen på tabellen. De er tre poeng bak 6. plassen det er snakk om. For blir de nr. 7 (og Narvik nr. 8) er det ganske sikkert at de møter et Oilers i kvartfinalen som gjerne vil slippe minst to kamper i Narvik. Sparta har skadeproblemer på backplass. Både Søgård og Løken Pedersen er ute resten av sesongen. De har fått inn en ny svær finne de håper kan spille mot oss http://www.sparta.no/nyheter/back-paa-vei-til-sparta/ og https://www.eliteprospects.com/playe.../santeri-saari Mot Grüner torsdag hadde de bare to seniorbacker. Ellers var det var det fire 18-20 åringer, inkl en debutant.

  Før kampen http://www.sparta.no/kamper/2019-202...vs-vaalerenga/

  For VIF sin del går vi og venter på at Mats Trygg kan spille igjen. Var på lagoppstillingen mot Stjernen, men ble strøket noen timer før kamp. Skal være snakk om en muskelstrekk i magen. Blir spennende å se når Trygg er tilbake om Andreas Stene fortsetter som back slik at vi har fem seniorbacker. Men det kan også bli bruk for han som forward da Thomas Olsen kan bli utestengt etter en spearing på O`Brien torsdag. Han fikk 2+2+10 av dommerne, som er forsøk på spearing. Men Player Safety har sett på saken og sendt den videre til Disiplinærutvalget. Hvis de rekker å behandle saken så er nok Olsen ute mot Sparta, for den var rimelig klar. Vanligvis gir de tre kamper for dette. Men kan hende at han spiller mot Sparta men får karantene før Narvik-kampen torsdag.

 • #2
  Overblikket

  Martin Røymark har vært skada siden krigen. Første kamp i dag, attpåtil med scoring https://vartoslo.no/martin-roymark-h...WeYUQ6WyghQ8-Q
  PS! Det har sneket seg inn en liten regnefeil i den saken, men dog viktig. Vi er ikke åtte poeng bak Lillehammer, men fem poeng bak med en kamp mindre spilt.

  PS! Sparta har lånt backen Andreas Røykås Marthinsen, opprinnelig Lørenskog, fra div-1 klubben Dalen HC i Sverige. Mulig at han blir spilleklar mot oss.

  Comment


  • #3
   Ingen Thomas Olsen eller Mats Trygg i dag. Olsen har fått 3 kampers karantene sier sikker kilde.

   Det er Leo Halmrast som tar Olsens plass i 2. rekka.

   Laget https://scontent.fosl3-1.fna.fbcdn.n...3c&oe=5ECD4F22

   Comment


   • #4
    Fy faan så dårlig vi er i overtall. Hva er det Roy trener på? Flest pass rundt og i vantet?
    Er så skuffa over å tape på overtid her. Sparta er så lite gode, og det forteller egentlig hvor rævva vi er.
    "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

    Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

    Comment


    • #5
     Føler at man kan skrive det samme etter hver match. I dag, 0 av 6 på powerplay. Og det med overtall i sudden og. Dette må jo være et strukturelt problem også? Trener man godt nok på dette?
     Vil tippe at trenerene er frustrerte også. Men det som presteres i overtall, spesielt i dag, er altfor dårlig. I dag ble det direkte matchavgjørende. Stillestående, pucken rundt, opp på blå, ut på siden. Gjenta. Eneste som omtrent prøver direkteskudd er Lindstrøm, men det må jo så lett leselig at det i praksis blir eliminert av forsvaret.

     Defensivt er det en grei match, offensivt sliter vi veldig. Inn i offensiv sone, men vi spiller stort sett rundt i vantene før det ebber ut i ingenting.

     Blir mye negativt nå, men dette var ekstremt skuffende.


     Comment


     • #6
      Vi taper 2-1 etter straffer. En veldig jevn kamp, med masse kjemping men lite kvalitet. Skudd 29-28 til Sparta forteller jo også om hvor jevnt det var. Dessverre er vi håpløst dårlig i overtall. Vi får seks muligheter inkl. 4 mot 3 i to minutter i sudden-perioden. Vi mangler skudd fra back på blå, slik vi var vant til se fra Sørvik for noen sesonger siden. Ekelund er vaksinert fra å skyte, og når han endelig gjør det får han ikke pucken fram til mål. Såpass ufarlige er vi at målet vårt er et drittmål etter en keepertabbe. Egentlig bare en stor prestasjon i denne kampen, og det var Spartas vinnermål i straffekonken fra Christoffer Karlsen. En spiller VIF bør vurdere før neste sesong.

      Vi hadde bare 16 utespillere, og startet med fem backer og tre rekker + et fjerde vingpar. Etterhvert ble det lite istid på Emil Larsen, Filip Lalande og Leo Halmrast.

      Målene https://www.tv2.no/v/1542125/ (vi ser ikke Karlsens straffe)

      Tabellen
      https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

      Bare seks kamper igjen i seriespillet:
      20.02.2020 18:30 Furuset Forum Vålerenga Elite Narvik
      23.02.2020 17:00 Eidsiva Arena Lillehammer Elite Vålerenga Elite
      25.02.2020 19:00 Furuset Forum Vålerenga Elite Stavanger Ishockeyklubb
      29.02.2020 18:00 Manglerud ishall Manglerud Star Elite Vålerenga Elite
      05.03.2020 18:30 Furuset Forum Vålerenga Elite Storhamar Elite
      07.03.2020 16:00 Grunerhallen Grüner Vålerenga Elite
      Med bare et poeng i Sarpsborg tror jeg det bli vanskelig å komme høyere opp enn 5. plass. Og det blir bare mer og mer sannsynlig at motstander i kvartfinalen blir Frisk eller Lillehammer, hvor nevnte lag vil ha hjemmebaneforedelen.

      Datoene for kvartfinalene er 12/3, 14/3, 16/3, 18/3, 20/3, 22/3, 24/3. Ender vi på 5. plass blir det hjemmekamper i Forum lørdag 14/3, onsdag 18/3 og evt søndag 22/3.

      Comment


      • #7
       Vi har kjørt med alt for tynt mannskap over lengre tid.At ikke gutta i boksen har sett det er jo utrolig trist,det år vi svi for nå og i sluttspillet!

       Comment

       Working...
       X