Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Herlige hockeyminner

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Herlige hockeyminner

  Har kommet over en Youtube-kanal med masse hockey-godbiter. F.eks denne som er fra åpningskampen for Oslo Spektrum, 12. desember 1990. Vålerenga mot Furuset https://www.youtube.com/watch?v=Uy7ZgWhM1b4 Eller denne hvor vi ser den da 18-år gamle Espen "Shampo" Knutsen med nr. 41 i finalekamp mot Furuset i 1990 https://www.youtube.com/watch?v=RI3oD1SQJhw

  Her finner du resten https://www.youtube.com/user/stianbek/videos
  Last edited by Pondus; 26.07.2020, 23:37.

 • #2
  Spekrum er en skandale, bygd for tippemidler og solgt på rot.
  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Nesrene View Post
   Spekrum er en skandale, bygd for tippemidler og solgt på rot.
   Merkelig avgjørelse om bruksgrensesnittet i Spektrum ja.
   Det skulle jo bygges som en storstue for Oslo idretten, men huser jo kun konserter, messer og annen dill.
   Hva skjedde med driften? Som nevnt, det skulle legges til rette for Oslo idretten, men et sted på veien ble det ingen støtte og alt for dyrt.
   "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

   Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

   Comment


   • #4
    Tror vi skal være veldig glad for at vi spiller på Jordal Amfi, et kommunalt idrettsanlegg beregnet kun for sport. Hvis vi skulle være leietakere i en multiarena i privat eie så ville vi være avhengig av at eierne var genuint opptatt av ishockey, slik som i Stavanger med Tore Christiansen og Oilers. Det var ikke nok penger i arrangere hockeykamper i Spektrum. VIF Hockey spilte der f.o.m. sesongen 90/91 (fra 24. serierunde) t.o.m sesongen 92/93, altså 2,5 sesonger. Det var bra med folk på kampene. Men pga høye leiekostnader flyttet VIF tilbake til Jordal. Spektrum Flyers spilte der i sesongen 94/95 og 95/96, men avsluttet den siste sesongen i Bergen pga lavere kostnader. Skal ha kostet 100000 kr å leie Spektrum. Derfor ble det etterhvert et konsertsted, og solgt for 240 mill til Norges varemesse.

    Comment

    Working...
    X