Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Frisk - Vålerenga torsdag 8. okt kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Frisk - Vålerenga torsdag 8. okt kl. 1830

  Vanskelig bortekamp på gang. Håper ikke gutta leser her, for i fjor tapte vi alle tre kampene i Askerhallen. Verst var det at vi ikke skåret et eneste mål mot dem (3-0, 2-0 og 4-0). Utfordringen har vært at man ikke har trua på at man kan skåre på Nicklas Dahlberg. Men ser vi to år tilbake (18/19) vant vi alle tre kampene der ute, før vi røyk mot samme lag i semien (4-2 i kamper).

  Jeg regner med at vi stiller med samme lag som mot MS i 1. serierunde. Har ikke hørt noe mer om Wade Murphy.

  For Frisk gjelder at de vant begge kampene greit mot Narvik, 4-1 og 5-1. Men det trenger ikke å bety all verden, annet enn for selvtilliten. Frisk er betydelig svekket på backplass. Henrik Ødegård har lagt opp og Christian Kåsastul er i svenske AIK. To tøffe backer som hjalp Dahlberg mye. En finne ved Jimi Kuronen, og en skadefri Patrick Bowim er erstatterne. Fremover ser det fortsatt bra ut. Har mistet Alex Lavoie som gjorde bra med poeng, men som ikke var en spiller som gikk i krigen. Sebastian Johansen har gått til Narvik, mens Petter Kristiansen ikke ble tilbudt ny kontrakt. Inn har de fått canadieren Bobby MacIntyre som ser bra ut (gjorde 1+2 mot Narvik), og som har funnet tonen med gode spillere som Endre Medby og Hampus Gustafsson i 1. rekka. Og de har fått inn landslagsspiller Thomas Valkvæ Olsen som er kapabel til å skåre mange mål på dette nivået.

  Frisk - Narvik 5-1 https://www.friskaskerhockey.no/play...ive&autoplay=1

  Mot Frisk gjelder det å være disiplinerte fordi Frisk over tid har vært blant de beste i overtall. Man skal ikke gi dem for mange overtall før det smeller. I fjor gjorde de mål i 20,6% av overtallene. VIF hadde f.eks bare 14,4% uttelling. Men vi må også få hull på byllen vedr keeper Dahlberg. Vi må få i gang de to vi forventer skal gjøre flest poeng for VIF. Sondre Olden og Tobias Lindström ble poengløse mot MS. Hvis vi skal vinne serien igjen, som i 18/19, er bortekampene mot de bedre lagene nettopp de kampene som må vinnes for at det skal utgjøre en forskjell på tabellen.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  PS! Salg av sesongkort på nettet åpnet mandag. Men allerede var det mange som har kjøpt sesongkort på Sjappa. F.eks er det solgt ca 150 sesongkort på klansfeltet, felt 216. Det er bare de med sesongkort som får komme på kamp. Klubben foretar en trekning før hver hjemmekamp (skal være torsdag formiddag for åpningskampen mot Grüner på lørdag). De som får komme på kamp er ikke med på neste trekning før alle har med sesongkort har vært på kamp. Man får kanskje komme på hver tredje eller fjerde hjemmekamp? Så får vi bare håpe at også ishockeyen skal få lov til å ha 600 tilskuere. Da tror jeg alle med sesongkort får komme på minst annen hver kamp (de skal sikkert også ha en andel av plassene til VIP/sponsor).

  Sesongkort https://vif-hockey.tmtickets.no/EDP/.../Index/625645?
  Last edited by Pondus; 08.10.2020, 00:23.

 • #2
  Det ser ut som Wade Murphy spiller i dag. Han er satt opp med draktnummer 88
  Vil tro at han skal inn i 2. rekka med Martin Røymark og Thomas Olsen. På papiret skal vi da endelig ha en produserende 2. rekke.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Boxplay View Post
   Det ser ut som Wade Murphy spiller i dag. Han er satt opp med draktnummer 88
   Vil tro at han skal inn i 2. rekka med Martin Røymark og Thomas Olsen. På papiret skal vi da endelig ha en produserende 2. rekke.
   Ja, Wade Murphy spiller i kveld! Med skadefritt mannskap har de valgt å ta med 14 forwards og bare seks backer. Emil Holm Larsen er derfor ikke med. Mens Leo Halmrast og Filip Lalande er ekstra forwards.

   Spennende rekkeoppsett:

   Olden - Lindström - Røymark
   Thomas Olsen - Murphy - Karterud
   Calle SO - Gunnarsson - Brekke Henrksen
   Oppøyen - Colin SO - Sundberg
   Halmrast - Lalande

   Tror det er fornuftig å sette Røymark opp i førsterekka i stedet for Karterud. Begge de to første rekkene trenger energispillere. Så da får Røymark og Murphy den jobben i hver sin rekke,

   Comment


   • #4
    Vi vinner 4-1 etter en sterk 2. periode. Frisk tar ledelsen men vi snur kampen. Etter bra trøkk mot Dahlberg setter Murphy sitt første for VIF, og han får også assist på Olden sitt 1-2 mål i PP. 2. assist der på Tobbe Lindström. Så da fikk vi i gang poengproduksjon fra den trioen vi må håpe skal skyte oss helt til topps. Murphy skårer også 1-3 målet slik at han ender opp med 2+1 i debuten.

    Veldig kontroversiell situasjon da Ekelund velter målet bakfra i det Björkung skal til å sette pucken i mål. Men Björkung hadde skrå vinkel og dommeren mente at pucken ikke var på vei inn i mål.

    Etter å ha satt seg i utvisningsboksen for å sone en 2-minutter for å forsinke spillet, og mens dommerne står foran sekreteriatet og diskuterer hva de skal gjøre, klarer faktisk Ekelund å oppføre seg så dårlig at at han får to 10-minuttere og en tidlig dusj. Der er jo rimelig håpløst når vi bare har seks backer med. Ekelund er klar for neste kamp da det ikke er snakk om matchstraff, men en Game Misconduct.

    Alle målene her, og vi ser situasjonen med Ekelund https://www.tv2.no/v/1598626/
    Budstikka har snakket med dommeren https://www.budstikka.no/frisk-asker...ktivt/606316!/

    https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

    Comment


    • #5
     Wade Murphy https://www.vif-hockey.no/play/video...Pi_DkdtfOo8JSM

     Comment

     Working...
     X