Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Oilers - VIF torsdag 19. nov kl. 1900 (TV-kamp)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Oilers - VIF torsdag 19. nov kl. 1900 (TV-kamp)

  Normalt er dette en toppkamp. Men Oilers har hatt en fryktelig dårlig sesongstart. De hadde bare seks poeng etter de åtte første kampene. Men de to siste kampene har gitt to storseire borte mot Narvik og Lillehammer. Slik så det ut lørdag når de vant 6-1 på Lillehammer https://sumo.tv2.no/sport/sportsprog...howPlayer=true

  Oilers har en del spillere ute med skade. Tommy Kristiansen, Joey Martin. Ludvig Hoff, Nicolai Bryhnisveen og Patrick Ulriksen. Så får vi se om noen av dem spiller på torsdag. Vi må uansett se opp for den offensive kraften til Dan Kissel, Chad Costello og Rudolfs Balcers (innlånt fra NHL-klubben Ottawa Senators). Costello har tidligere hatt en helt vanvittig poengproduksjon https://www.eliteprospects.com/playe.../chad-costello Han har nå ni poeng på seks kamper. Så han må passes på.

  For VIF gjelder at Axel Eidstedt håper på å være tilbake etter en liten skade. Jørgen Karterud er ute med en skulderskade. Kan ta noen uker. Colin Spaberg Olsen skal på MR onsdag, etter at han fikk skulderen ute av ledd. Tipper at Andreas Stene spiller forward hvis Eidstedt er tilbake.

  Tabell https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  -2-1 målet til Tommi Taimi mot Sparta er en perle det vil bli snakket om i lange tider

  https://vartoslo.no/colin-spaberg-ol...e-tider/269800
  Last edited by Pondus; 17.11.2020, 19:51.

 • #2
  Oilers fansen og de som følger klubben tett har sagt at Tommy K er tilbake mot oss på torsdag

  Comment


  • #3
   Intet nytt vedr. VIF sin tropp. For Oilers spiller trolig Tommy Kristiansen og Nicolai Bryhnisveen.

   Fra Dagsavisen + : Undervurderer ikke Oilers til tross for dårlig start

   Selv om Oilers har trøblet mye i starten av sesongen, og tapt tre av fem kamper hjemme, går Martin Røymark og Roy Johansen til kampen i Stavanger med full bevissthet rundt den gjeldende seriemesterens kvaliteter.

   – Det er et lag som har fått lite poeng og dårlig uttelling i starten, men som kanskje har det beste mannskapet i ligaen denne sesongen. Det blir en tøff kamp for oss, og spesielt når det er i Stavanger, sier Johansen til Dagsavisen.

   – Det blir en toppmatch det. Vi er et topplag, og selv om Stavanger kanskje ikke et topplag tabellmessig per nå, må de fortsatt regnes som et topplag de og. Det er alltid morsomme matcher å spille, selv om det ikke er noe publikum tilstede i år, forteller Røymark.

   Vi har møtt Oilers en gang denne sesongen, og vant 4-2 på Jordal. Slik så det ut https://www.tv2.no/v/1601123/

   Comment


   • #4
    Laget er klart, mangler Eidstedt, Karterud og Colin SO Vi har 18 utespillere. Tipper vi starter med 5 backer, med Larsen som back-up og at Stene flyttes fram.

    Comment


    • #5
     Rekkene er klare https://www.hockey.no/live/Live/Match/7267717

     Stene spiller back. Kanskje best at han rendyrkes i den rollen. Holm Larsen er 7. back. Får neppe istid.

     Vi har bare 11 forwards. Brekke fortsetter i 1. rekka, Calle SO i 3. rekka. 4. rekka består av Lalande og Sundberg. Tipper vi får se at Røymark dobler, dvs spiller center både i 2. rekka og 4. rekka. Eller vi ruller på bare tre rekker, og rullerer inn Lalande og Sundberg. Kanskje Sundberg skulle få noen bytt i 1. rekka i stedet for Brekke? Sundberg er en målskårer, og kan også spille frem de andre. Har 3+3 med begrenset istid, mens Brekke har 0+0 med masse istid.

     Comment


     • #6
      TV2/Sumo har virkelig en produksjon det lukter krutt av idag .....
      Grei omgang av oss, det vi fikk se, men igjen stinker powerplayet vårt.
      5 mot 3 og alle står stille, hva faan er det for noe? Minimalt med direkte pass, "kjæling" med puck og full kontroll for motstandern.
      Jeg driter i om Tobbe har scora aldri så mye mål tidligere, han er ikke god nok lenger. Han virker uinteressert og min påstand er at han er det svake leddet i både overtall og 1.rekka.
      Se bare når 1.rekka er på isen, de blir lett pressa bakover og Tobbe halsende rundt uten mål og mening.

      Jeg er kanskje veldig negativ rundt Tobbe om dagen, men han er rett og slett ikke der han skal være.
      "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

      Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

      Comment


      • #7
       For å ta poeng i Stavanger kreves 100% konsentrasjon i 3x20 min, full disiplin, godt keeperspill og å skåre på de sjansene man får. Dessverre var det bare godt keeperspill vi kan være fornøyde med. Steffen Søberg reddet 38 av 40 skudd og kunne ha gitt oss minst et poeng. Men Oilers skårer to ganger hvor vi blir alt for svake rundt eget mål. Først når Kristiansen knuser Gunnarsson og Murphy i duell og Ekelund unnlater å gå etter puck. Og neste når Balcers får stå alene foran mål og på andre forsøk sette pucken i mål. Begge målene til Oilers kommer fra 1,5 meters hold.

       Men vi hadde 1-1 med 12 minutter igjen, og hadde gått ned til tre rekker for å kapre poeng. Da kommer kvelden dummeste utvisning når Wade Murphy tripper en Oilers-spiller i ufarlig posisjon. Balcers skårer vinnermålet i det påfølgende overtallet. Litt senere, når vi jager utligning, ser vi nok en gang at Tobbe blir utvist for en goalie interference på Henrik Holm. Vi så akkurat det samme i Forum i fjor. Holm er rutinert og setter ut foten, men det er innafor målgården og Tobbe skal ikke gjennom den. Rutinert av Holm.

       Vi må også skåre på sjansene. Oppøyen hadde mulighet til å skyve pucken i mål når Holm lå nede på rygg, men dessverre gikk bare pucken parallelt med målstreken og ut til siden.

       Kan være enig med Flem i at Tobbe ikke er der han skal være. Førsterekka fungerer ikke. Murphy har også vært svak og ødela delvis for oss i dag med sin utvisning på stillingen 1-1. De to har bare tre poeng til sammen de fire siste kampene. Bare to dager til neste kamp. Vi får besøk av Storhamar som er i kalasform, og hvor Thoresen og Ahlholm herjer med til sammen 20 målpoeng siste fire kamper. Kontrasten til vår førsterekke er enorm. Men vi spiller aldri to dårlige kamper på rad. Så dette kommer til å bli en knallmatch.

       Målene i kveld https://www.tv2.no/v/1610999/

       Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

       Comment


       • #8
        Originally posted by Flem View Post

        Jeg er kanskje veldig negativ rundt Tobbe om dagen, men han er rett og slett ikke der han skal være.
        Jeg er helt enig i din observasjon. Skal ikke gå så langt å si at han har vært svak siden, men etter landslagspausen vi hadde i februar i 2018/2019 så har det dessverre gått en vei med han og dessverre er retningen nedover. Men Lindström er en spiller jeg virkelig har satt pris på og fortjener heder for innsatsen og lojaliteten til klubben over mange sesonger, men klarer han ikke å prestere bedre nå denne sesongen så bør man vurdere om han er verdt å satse på videre. Det bør Lindström selv også ta en vurdering på synes jeg og det er forsåvidt helt greit.

        Comment


        • #9
         Typisk tap i Stavanger dette. Svake fremover og ryker på personlige feil. Sett det gang på gang. Tobbe er ikke bra nei, men virkelig ikke mange andre gode offensivt heller. Wade Murphy har sett veldig middels ut. Importene med unntak av Ekelund er igjen ikke bra nok for å nå hele veien frykter jeg. Laget generelt mangler de store toppene. Altfor mange midt på treet spillere. 2009 begynner å bli veldig lenge siden...

         Comment


         • #10
          Feilposting
          Last edited by Pondus; 20.11.2020, 21:39.

          Comment

          Working...
          X