Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Storhamar lørdag 21. nov kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Storhamar lørdag 21. nov kl. 1600

  Vi får besøk av Storhamar som er i kalasform, og hvor Thoresen og Ahlholm herjer med til sammen 20 målpoeng siste fire kamper. Kontrasten til vår førsterekke er enorm. Men vi spiller aldri to dårlige kamper på rad. Så dette kommer til å bli en knallmatch.

  Slik så det ut når Storhamar vant 6-2 mot Stjernen torsdag https://www.tv2.no/v/1611002/

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Poengligaen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Last edited by Pondus; 19.11.2020, 22:19.

 • #2
  Vi spilte ingen dårlig kamp igår, men det er overtallsspillet som suger. Så regelen om 2 dårlige kamper på rad gjelder ikke her
  Kan ikke gjenta det nok ganger, men motstanderne våre flytter folk rundt for å skape rom og de har en i slottet. Vi har 1 på hver side av stanga, som blir helt ubrukelige og ufarlige.
  Uten et overtall som fungerer, vil vi aldri vinne hverken serien eller sluttspillet.
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment


  • #3
   Vi er dårlige i både PK og PP. På PK statistikken ligger vi som nummer 7 med 85,7%. Stjernen, Narvik og Grüner er dårligere enn oss.
   Enda verre med PP. Der ligger vi på som nummer 8 med 15,4%. Bønda på topp med 26,8%. Kun Grüner og Narvik bak oss.

   Frykter kampen mot bønda. Her må gutta trå til. Det er slett ikke umulig å slå bønda, men prinsesse gullskjegg, Larrivee og den unevnelige må taes ut av kampen og vi har spillere som kan klare dette, men det krever full skjerpings fra start til slutt.

   Men at vi klarer å misbruke 3 strake fulle 2 minuttere i 5 mot 3 er krise. Det gjør PP statistikken vår enda verre.

   Comment


   • #4
    Det blir en spesiell kamp https://www.sil.no/gamecenter/qYA-AF...R/articles/pre

    Comment


    • #5
     En ting skal dem ha cred for på Hamar. Flinke til å skape engasjement. Kul video her https://twitter.com/i/status/1329838333615288322

     Vi spiller hjemme mot Storhamar i dag. Og allerede neste lørdag, 28.11., skal vi til Hamar for returoppgjør. Og der har de salg av støttebilletter, minimum 50 kr, og målet er 15000 solgte billetter! 4000 billetter allerede solgt. Og penga går ikke til A-laget, men til Storhamar Academy. For øvrig ingen dum ide å legge denne type hatoppgjør til to helger på rad. Skulle det skje noe kontroversielt i den første kampen, ville det booste salget av billetter til returoppgjøret. Som nå med VIF hjemme først, neste gang med SIL hjemme først før returoppgjør på Jordal.

     https://www.sil.no/artikel/kfkmakhc3...uuc4sASc5h2Kow
     Last edited by Pondus; 21.11.2020, 02:40.

     Comment


     • #6
      Store endringer på rekkene. Eidstedt tilbake og inn i 1. backpar sammen med Ekelund. Stene går inn som forward i 4. rekka!

      Sundberg - Lindström - Thomas Olsen

      Olden - Røymark - Murphy

      Oppøyen - Gunnarsson - Calle SO

      Stene - Brekke Henriksen - Lalande

      Vi mangler Karterurd og Colin SO.

      Hvis vi vinner kan Roy og Morten hylles for flere sjakktrekk. Hvis vi taper fremstår vi som et lag som famler big time!

      https://www.hockey.no/live/Live/Match/7267723

      Comment


      • #7
       Taimi. For en spiller. Helt avgjørende med en herlig lobb i åpent mål. Skal heller ikke glemme Røymarks 2 scoringer. Undertallet perfekt i dag med scoring både i undertall og til slutt også ett i powerplay. Frykta at Tobbes miss på åpent mål ble avgjørende i vår disfavør men vi slapp heldigvis med skrekken. Ikke vår beste kamp men vi vinner fortjent kampen sett under ett
       Last edited by Vader; 21.11.2020, 18:01.

       Comment


       • #8
        Fortjent seier ja, gutta jobba bra idag og var overalt i store deler av kampen.
        Men igjen ser vi Roy fomler med rekkene. Tobbe skal på død og liv spille i 1.rekka og nå har vel snart alle spillerne spilt sammen med han? Da bør det gå opp et lys for Roy om at problemet er Tobbe, ikke alle andre.
        Er på tide å benke han spør du meg. Igjen dasser han rundt sånn halvveis.
        Ellers, alle gutta
        "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

        Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

        Comment


        • #9
         Liten uinteressant funfact. Siste kamp mot bønda på gamle jordal endte 2-4 og måla kom i denne rekkefølgen:
         1-0
         1-1
         1-2
         2-2
         2-3
         2-4

         Første kamp mot bønda på nye jordal endte 4-2 og måla kom i denne rekkefølgen:
         0-1
         1-1
         2-1
         2-2
         3-2
         4-2

         Stikk motsatt av hva som skjedde sist og det gjorde ingenting

         Comment


         • #10
          En styrke at laget alltid slår tilbake etter et tap. Det er når vi er skikkelig på, og er besluttsomme, at vi er som best. Mener vi var klart bedre enn Storhamar, hadde flest store sjanser og vinner skudda 36-23. Vi ser jo også at vi vinner 17-6 i 1. periode, så gutta var helt klart på hugget.

          Og vi har noen spillere som utgjør den store forskjellen. Steffen Søberg var veldig god igjen, akkurat som mot Oilers sist. Tommi Taimi er jo bare dritgod, Helt overlegen alle andre backer i ligaen. Og han drar med seg Daniel Sørvik som nå tar mer for seg og som hadde to assist i dag. Fremover på banen er det Martin Røymark som har vært vår beste, og han var enorm i dag. Og Sondre Olden ser også veldig bra ut nå, selv om det ikke ble målpoeng. Han kom til flere store sjanser, og hadde åtte skudd på mål.

          Målene https://www.tv2.no/v/1611416/

          Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ To tøffe og viktige kamper til uka. Hjemme mot Lillehammer torsdag, og "returoppgjør" borte mot Storhamar.

          Vår nye finske helt Tommi Taimi https://www.vif-hockey.no/play/video...yVsUsrmEVGT5iA

          En liten og stor kontrovers i kampen. Vårt første mål kunne blitt annullert da vi ser på målkamera at Murphy er borte i leggskinnet til keeperen inne i målgården rett før pucken går i mål. Det har vært nok til at mål har blitt annullert før.

          Den andre snakkissen er jo slåssinga mellom Eidstedt og Thoresen. Det starter med krysstaklinger og et slag fra Eidstedt. Der burde dommerne vært mer bestemt og gitt begge hver sin 2-minutter. Men dommer McCall sier til Pravda på Hamar: "– Vi kunne kanskje blåst på situasjonen der Patrick får et slag i ansiktet, men vi velger å ikke blåse. Noen ganger blir det slik, sier Jørn McCall, og fortsetter: – Isolert sett er det ikke greit at noen blir slått i ansiktet, men vi oppfatter at Patrick provoserer." Etter droppen er det Thoresen som tar en cheap shot på Eidstedt, kølla mellom beina og røsker til slik at Eidstedt går i isen. En ny provokasjon som får vår mann til å tenne. Slåsskampen som fulgte var mye mer hatsk og brutal enn når Karterud slåss mot Francke på Narvik. De fikk matchstraff og to kampers karantene. Ble derfor litt overrasket når dagens duellanter bare fikk Game Misconduct og kan spille neste kamp. Følte dommerne at de hadde litt skyld i det? Siste ord er muligens ikke sagt. Player Safety kan anmelde dem. Men jeg kan ikke huske at de har brydd seg om slike saker. De involverer seg vedr farlig spill, ikke ved slåssing.
          Last edited by Pondus; 21.11.2020, 22:44.

          Comment


          • #11
           Vet ikke om det skjedde noe med Albin Lindgren. Står at han hadde bare 6 min istid. Stene startet som forward men avsluttet som back de to siste periodene.

           Har nevnt det før. Det er innenfor kvota på seks utlendinger, som skal ned til fem før neste sesong, at vi har mest å hente. Vi får tilgang til gode norske spillere som hovedstadslag, og fordi de beste spillerne er fra Oslo. Så de neste årene vil det dryppe inn spillere som Mathis Olimb, Kenna Olimb, Stefan Espeland, Alexander Bonsaksen, Mats Rosseli Olsen og han lille i NHL.

           På dagens lag må spillere som Albin Lindgren, Axel Eidstedt, Axel Sundberg og Wade Murphy vise langt bedre takter om de skal ha håp om ny kontrakt neste for neste sesong. Når vi ser hvor god Tommi Taimi er så skjønner vi at 2-3 til av hans kaliber kan løfte laget enormt.
           Last edited by Pondus; 21.11.2020, 22:57.

           Comment


           • #12
            Vet det er en kamptråd så denne ligger delvis i feil tråd siden den handler om TV2 i sin helhet, men jeg må bare si at TV2 er så elendige på produksjon og fomidling av hockey at det er til å bli flau av. Hvor lang tid brukte dem på å rette feilen på torsdag i kampen mot Stavanger? Samme i går. Bildet på hovedkameraet så ut som en sending gjort med ett mobilkamera fra tidlig 2000 tallet. Og i en av pausene er all lyd borte. I tillegg så kommer man i ett minutts tid inn i en håndballkamp sånn helt uten videre. Og ved flere av powerbreakene har pucken blitt droppa når TV2 er tilbake med sendingen. Forøvrig de jævla power breakene kan man faen meg stappe enn viss plass. En jævla uting som har kommet de seneste årene. Men det er en annen diskusjon.

            Og dette bare føyer seg inn i rekka av tilfeller opp gjennom åra. Verste er at dem faen meg krever 129 i mnd hvis du skal ha tilgang til all hockey på sumo. Hadde vært en stor glede hvis noen andre aktører som hadde tatt dette mer seriøst hadde tatt over.
            Last edited by Vader; 22.11.2020, 08:38.

            Comment


            • #13
             Originally posted by Vader View Post
             Vet det er en kamptråd så denne ligger delvis i feil tråd siden den handler om TV2 i sin helhet, men jeg må bare si at TV2 er så elendige på produksjon og fomidling av hockey at det er til å bli flau av. Hvor lang tid brukte dem på å rette feilen på torsdag i kampen mot Stavanger? Samme i går. Bildet på hovedkameraet så ut som en sending gjort med ett mobilkamera fra tidlig 2000 tallet. Og i en av pausene er all lyd borte. I tillegg så kommer man i ett minutts tid inn i en håndballkamp sånn helt uten videre. Og ved flere av powerbreakene har pucken blitt droppa når TV2 er tilbake med sendingen. Forøvrig de jævla power breakene kan man faen meg stappe enn viss plass. En jævla uting som har kommet de seneste årene. Men det er en annen diskusjon.

             Og dette bare føyer seg inn i rekka av tilfeller opp gjennom åra. Verste er at dem faen meg krever 129 i mnd hvis du skal ha tilgang til all hockey på sumo. Hadde vært en stor glede hvis noen andre aktører som hadde tatt dette mer seriøst hadde tatt over.
             Helt enig, og jeg opplever i tillegg "buffring" stadig vekk på Sumo. Sitter med 750mb bredbånd og har ingen problemer med andre streaminger, ikke i 4k heller.
             Kun Sumo og spesielt hockey.
             Har tatt opp kampen med Sumo, men kundeservice der virker som om de ikke har filla peiling og henviser til standard besvarelser .. "har du sjekka at kabel står i?"-type.
             Kanskje er det bare meg som sliter, men det er et helvete at ikke dette fungere og jeg håper virkelig andre media får opp øya for hockeyproduktet, det fortjener norsk hockey og folket.
             "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

             Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

             Comment


             • #14
              Originally posted by Flem View Post

              Helt enig, og jeg opplever i tillegg "buffring" stadig vekk på Sumo. Sitter med 750mb bredbånd og har ingen problemer med andre streaminger, ikke i 4k heller.
              Kun Sumo og spesielt hockey.
              Har tatt opp kampen med Sumo, men kundeservice der virker som om de ikke har filla peiling og henviser til standard besvarelser .. "har du sjekka at kabel står i?"-type.
              Kanskje er det bare meg som sliter, men det er et helvete at ikke dette fungere og jeg håper virkelig andre media får opp øya for hockeyproduktet, det fortjener norsk hockey og folket.
              Kan bekrefte at du ikke er alene om å slite med TV2 og hockey på Sumo.

              Comment

              Working...
              X