Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Storhamar mandag 21. desember kl. 1900 (TV 2 Sport 2)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Storhamar mandag 21. desember kl. 1900 (TV 2 Sport 2)

  Vi møter et Storhamar i form. Fire strake seire. Vi må se opp for førsterekka med Thoresen, 18-åringen Eskild Bakke Olsen og Ahlholm, som øser inn målpoeng. Til sammen har de tre 78 poeng. Vår førsterekke med Lindström, Olden og Røymark har til sammenligning 48 poeng.

  Gedigen tabbe å ikke sikre oss Ahlholm videre etter fantomsesongen 18/19 hvor vi ble seriemestere. Han hadde utrolige 81 poeng den sesongen, og den kjemien han hadde med Lindström og Røymark i førsterekka har vi ikke vært i nærheten av å gjenskape. Å miste ligaens poengkonge fordi vi ikke kunne gi han bedre lønn ser vi resultater av nå. Og han var lysten på ny kontrakt Rasmus Ahlholm: – Vi går for gull, både i serien og i sluttspillet. Noe annet er det ikke snakk om! (vartoslo.no)

  Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

  OVERBLIKKET: Vålerenga fikk en hockeyleksjon av de sjeldne (vartoslo.no)

  Vedr laget er det jeg vet at Karterud fortsatt er ute minst en uke til. Lindström var ikke med mot Stjernen fredag pga forkjølelse. Jeg regner med at det skal mye til for at han ikke spiller mandag. Calle Spaberg Olsen fikk en smell i 1. periode fredag og sto over de to siste periodene. Skal ikke være noe alvorlig. Men for Daniel Sørvik som fikk en ny hodesmell stiller jeg et stort spørsmålstegn om han ikke bør ta en liten pause til over nyttår. Regner ikke med han mot Storhamar. Da blir det i så fall backspill på Stene igjen (han var back i 3. periode fredag).
  Last edited by Pondus; 19.12.2020, 22:43.

 • #2
  Glenn Jensen om sesongen så langt (spilt inn mellom kampene mot Sparta og Stjernen), Fra 27:50 (7) Hockeystudio! - YouTube

  Comment


  • #3
   EN SKIKKELIG FØRJULSKLASSIKER

   Mandag blir det en siste kraftanstrengelse før ribba serveres. Da reiser Storhamar til Jordal Amfi for å møte et revansjesugent Vålerenga.

   En skikkelig førjulsklassiker - Storhamar Hockey (sil.no)

   Comment


   • #4
    Troppen er klar, og vi mangler bare Karterud. Dvs at Lindstrøm er tilbake og at Sørvik og Calle SO som ikke fullførte kampen fredag har ristet av seg evt plager.

    Comment


    • #5
     Calle Spaberg Olsen er ikke med allikevel. Han fikk en smell mot Stjernen og følte seg uvel. Sto oppført i troppen etter formidagstreningen i dag, men har altså kastet inn håndkleet. Da ser rekkene slik ut:

     Sundberg - Gunnarsson - Oppøyen
     Røymark - Lindström - Olden
     Thomas Olsen - Stene - Lalande
     Colin SO - Brekke Henriksen - Murphy

     Comment


     • #6
      Sørgelig kamp. Sørgelig sending. Hver gang det er en reprise så henger grafikken til TV2 opp. Ikke meningen å være negativ men klarer ikke helt å se hvordan vi skal klare å slå tilbake her med knapt avslutninger på motstanders mål. Dog ikke så elendig som mot Stjernen men likevel langt fra bra.

      Comment


      • #7
       Nytt lag i 2 periode men sendinga suger fremdeles
       EN BY ET LAG!!!

       Comment


       • #8
        Ja dette var noe helt annet. Hold det gående nå gutta. Absolutt godkjent andre selv om det er langt fra over. Men TV2. En stor skam.

        Comment


        • #9
         Jeg har klaget til Sumo, foreslår at flere gjør det. Helt håpløst og idag var det jo verre enn noen gang.
         Vi spiller som kjerringer (ja, jeg bruker det ordet uten at jeg mener å disrespektere kvinnfolk) i 2 perioder, og det er helt forferdelig å se på, fortsatt ingen plan.
         Så hører vi Olden si i første pause, "vi må slutte å lempe puck ut, vi må spille på hverandre" eller noen i den duren, men hva skjer i tredje? Joda, lemping.
         I første bytt blir vi pressa skikkelig tilbake i tredje, vi er ikke utenfor blå og spiller på oss en icing. Vi er helt på hæla, og når vi endelig får ut puck og får bytta, er det inn med Lalande og co ..... coaching i verdensklasse ja, herlig Roy.
         Det samme ser vi 4 mot 4, vi bruker Brekke Henriksen, for å safe virker det som. Vi hadde jo blitt pissa på tidligere i 4 mot 4, så da forsøker vi defensivt igjen, herlig Roy! I tillegg fikk Henriksen utvisning.
         Men det var en glede oppi det hele, intervjuet til Røymark som sa "det har vært en rekke møter i det siste, så folk må legge igjen snakket i garderroben" (ikke korrekt sitert). Dette forteller meg at det nå snakkes om elendigheten i klubben, iallefall det sportslige. Så får vi håpe det dukker opp en herlig julegave i form av at en eller to trenere er ute av klubben.
         "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

         Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

         Comment


         • #10
          Alle målene Sammendrag: Vålerenga - Storhamar 3-2 (tv2.no)

          Intervju med Daniel Sørvik som blir far - Hadde telefonen kommet, måtte jeg dratt (tv2.no)

          Intervju med Tobias Lindström Tobias Lindström etter siste match før jul - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

          Tabellen Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

          Vi kan henge denne seieren på en meget god 2. periode og på Steffen Søberg som var vanvittig god og redder 33 av 35 skudd.

          Comment


          • #11
           Gøy at det er litt aktivitet på forumet om dagen!

           Kokosresultater om dagen. Bra gjort å holde unna i siste periode. Det er tydelig hva en keeper som har dagen har å si.

           God jul!
           En by, ett lag - ett Vålenga

           Comment


           • #12
            Deilig med seier etter to ganske pinlige tap.
            Ikke bare Søberg som gjør jobben i dag. 2. og deler av 3.periode spiller vi bedre enn på lenge. Det viktigste er at laget plutselig begynte å jobbe i fellesskap. Presset ble satt høyere og Storhamar kom seg nesten ikke inn i sonen vår i 2.periode. Så viktig at gutta er på og at de fikk godfølelsen før jul.
            Nå venter 2 x Frisk/Asker som er et svært godt, spillende lag. De har bygget et skikkelig bra lag med med veteraner som drar lasset og sultne unggutter som tar bra for seg. Truffet bra på utlendingene også. I Asker er de allikevel overrasket over at laget sitter så bra etter en del endringer i stallen. Med samme innsats som mot Storhamar og litt bedre flyt i spillet bør Vålerenga kunne hente en hjemmeseier men Frisk/Asker komme med mye selvtillit.
            Man må delta for å vinne

            Comment


            • #13
             Elendig 1 periode. Bra 2 periode. Dårlig 3 periode. Kan ikke holde på sånn her lenger. Det er så mange spillere som bare sklir rundt utpå der uten å ta tak.

             Comment

             Working...
             X