Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Narvik - VIF lør 2. jan kl. 1600 og søn. 3. jan kl. 1500

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Narvik - VIF lør 2. jan kl. 1600 og søn. 3. jan kl. 1500

  Ikke mye hvile for våre romjulshelter. Dobbeltkamp i nord denne helgen, og Oilers hjemme på tirsdag. Laget reiser oppover ved 10-tiden lørdag, og er ikke tilbake på Gardermoen før midnatt søndag. Narvik som gjorde en kjempesesong i fjor, som første nord-norske lag i Eliteserien, har ikke klart å gjenskape den entusiasmen i laget som de hadde med stor støtte fra lokalbefolkningen i den fhv lille byen med 15000 innbyggere (22000 i kommunen). Her fra vår første kamp der oppe i oktober 2019 (med Svendsen i mål...) Narvik banket Vålerenga (tv2.no)

  For vår del var det beksvart ei uke før jul. Vi tapte 4-5 for Sparta, før katastrofekampen i Fredrikstad hvor Stjernen ikke ga seg før det sto 8-1 på tavla. Heldigvis responderte laget med en sterk seier 3-2 mot Storhamar tre dager før jul, og to seire mot Frisk i romjula. Først 4-6 i Askerhallen, så 3-2 hjemme på Jordal. Tre viktige bidragsytere her var Tommi Taimi med 2+4, Tobias Lindström med 3+1 og Calle Spaberg Olsen med 2+1.

  Tabellen Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Med to seire i Narvik vil være helt i ryggen på Frisk, til og med forbi på innbyrdes hvis de ikke tar poeng hjemme mot Oilers søndag. Samtidig kan Storhamar miste poeng mot formsterke Sparta, og vipps så er Vålerenga Hockey serieledere nøyaktig midtveis i serien.

  Vedr laget vet vi at Sondre Olden er ute med tommelbrudd (skjedde helt mot slutten mot Frisk 28.12.). Tipper han er ute ca 3 uker. Heldigvis var Jørgen Karterud tilbake fra skulderskade. En annen som ikke spiller er Calle Spaberg Olsen som fikk to kampers karantene for slåssing i kampen mot Frisk 30.12. Daniel Sørvik, som ble far for første gang lille julaften spilte ikke mot Frisk sist pga sykdom. En annen som har blitt far, to-barnsfar, er Joakim Oppøyen som fikk nyttårsbarnet i Asker og Bærum noen minutter over midnatt til 1. nyttårsdag Filippa er årets nyttårsbarn i Asker og Bærum • Budstikka Han blir med laget i helga.

  Jeg tipper at Sørvik er tilbake på backplass og at derfor kan Stene flyttes opp igjen for tette hullet etter Calle SO i 3. rekka: Da ser det slik ut:

  Røymark - Lindström - Karterud
  Oppøyen - Gunnarsson - Sundberg
  Colin SO - Stene - Thomas Olsen
  Murphy - Brekke Henriksen - Lalande

  Hvis Sørvik ikke er med spiller Stene back, og gutta i 1. rekka deler på jobben som 3. mann i 3. rekka.
  Last edited by Pondus; 02.01.2021, 00:08.

 • #2
  Laget er på plass i Narvik. Uten Daniel Sørvik, Sondre Olden og Calle Spaberg Olsen. Rekkene er ikke kunngjort, men eneste spenningen ligger i om Stene spiller back eller forward.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Pondus View Post
   Laget er på plass i Narvik. Uten Daniel Sørvik, Sondre Olden og Calle Spaberg Olsen. Rekkene er ikke kunngjort, men eneste spenningen ligger i om Stene spiller back eller forward.

   Stene spiller center i 3-rekka med Colin og Thomas.
   Vi spiller kun med 5 backer i dag, spennende å se om de bruker Holm-Larsen som er satt opp som 5 Back.

   Lindgren er heller ikke med..

   Comment


   • #4
    Grei skuring. Ser ut som rekkene endelig har satt seg litt, og igjen ser vi hvor viktige trekløveret Karterud/Lindström/Taimi er.
    Frisk fikk stryk av Oilers i dag også, så det kan se ut som dem er på en litt nedadgående kurve formmessig.

    Og grattis til Oppy med både nyttårsbarn og nyttårsscoring!
    En by, ett lag - ett Vålenga

    Comment


    • #5
     Vi vinner enkelt 6-1, mot et Narvik, som dessverre (sammen med Gruner) er alt for svake for FK-ligaen. En proft gjennomført kamp med to skåringer fra Oppøyen, men også mål av Murphy, Karterud, Sundberg og Lindström. Bra for selvtilliten å skåre mål. Vi spiller med bare fem backer. Betyr 30 min istid på Ekelund og Taimi. Holm Larsen fikk sine ca 10 min, håper de kan gi han mer istid søndag. Vi har en tøff kamp i vente på tirsdag mot Oilers som knuste Frisk i Askerhallen lørdag, 1-7. Vi må ikke slite ut Taimi og Ekelund mot Narvik. Bruk heller Stene som back, og spill med 11 forwards for på tirsdag er Calle SO tilbake etter karantene, og bruk Holm Larsen masse i par med Stene.

     Hva skal man si om Tommi Taimi? I dag tre assister, dvs det er han som fyrer avgårde tre slagskudd i passe høyde som blir styrt i mål. Han er så god, 23 poeng på 14 kamper, at han nesten pisser på nivået i norsk klubbhockey. Fra å bare ha tre privatlandskamper for Finland som 30-åring gjør han nesten hva han vil i FK-ligaen. Dette er en spiller vi virkelig må bla opp for og sikre oss han på en lengre kontrakt, minst 2-3 sesonger. Han må ha enormt mye å bidra med til yngre backer i VIF, som vi snart må skaffe oss, i et backoppsett hvor seks av åtte er over 30 år og bare fire av åtte er nordmenn (inkl. Stene som snarest bør rendyrkes som back). Før neste sesong skal kvota ned til fem utlendinger som betyr at vi kanskje må kvitte oss med et par av de svenske backene og/eller begge de utenlandske forwards (Murphy og Sundberg). Fire utlendinger ut, tre inn? "Look to Finland" vil jeg da si til Frikk Juell!

     Målene Sammendrag: Narvik - Vålerenga 1-6 (tv2.no)

     Tabellen Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

     Comment


     • #6
      Men fy faen, hvor kokos er det mulig å være da?
      En by, ett lag - ett Vålenga

      Comment


      • #7
       Bare å gratulere Roy nok en gang med vel gjennomført taktisk triumf.
       Å bruke Tobbe så mye når man ser han er så rævva er bare helt fantastisk. Få vekk den mannen og fjern Roy, helvete så skuffa jeg er nå.
       Forpulte amatører.

       Nå har vi hatt 4 seiere på rad, så kommer denna, og med det mannskapet, køss meg bak.
       Kommentatorene stiller seg spørsmål om hvorfor Roy ikke tar timeout når det er igjen 10 minutter av siste, ingenting fungerer. Tror noen virkelig Roy har noen taktikk? "Ta ut keeper" er hans genistrek, nei dette er hockeys svar på Deila.
       "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

       Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

       Comment


       • #8
        Originally posted by Flem View Post
        Bare å gratulere Roy nok en gang med vel gjennomført taktisk triumf.
        Å bruke Tobbe så mye når man ser han er så rævva er bare helt fantastisk. Få vekk den mannen og fjern Roy, helvete så skuffa jeg er nå.
        Forpulte amatører.

        Nå har vi hatt 4 seiere på rad, så kommer denna, og med det mannskapet, køss meg bak.
        Kommentatorene stiller seg spørsmål om hvorfor Roy ikke tar timeout når det er igjen 10 minutter av siste, ingenting fungerer. Tror noen virkelig Roy har noen taktikk? "Ta ut keeper" er hans genistrek, nei dette er hockeys svar på Deila.
        Dette er like ille som i fjor mot løkka da vi også tapte. Jeg sa det etter kampene mot bønda og Frisk at selv om dette var bra resultatmessig så skurret det. Nå ser vi igjen at de håpløse tapene enda ikke er over og ustabiliteten lenge leve. Det skal bare ikke gå an dette her. Flaut er ikke dekkende nok ord en gang

        Det verste er at nå hadde jeg begynt å få litt trua tilbake for så å få denna i trynet. Det tar tid å bygge tillit, men fy f... så fort det rives. Hadde vi vunnet nå og tapt en jevn men bra spillmessig kamp mot Stavanger på tirsdag skulle jeg ikke sagt noe. Men detta
        Last edited by Vader; 03.01.2021, 17:55.

        Comment


        • #9
         Så var det tilbake til start igjen. Sett siste kampene over ett så er det ok, thats it. Storhamar kunne vippet begge veier, samme i Askerhallen. Frisk hjemme og Narvik i går var bra med unntak av starten på kampene. Er samme å jobbe med. Ser tydelig at vi mangler x faktor fremover. Til de som mener Stene skal være back, ta en titt på nest siste baklengs. Null fart og direkte utilpass. Det er så mange VIF gutter som kun sklir rundt på skøytene uten å produsere noe konstruktivt. Er virkelig denne stallen så bra? Murphy, Eidstedt, Lindgren(manglet i helgen) og Sundberg kunne lett vært byttet med bedre nivå for samme kr, disse er jo til tider direkte svake og forsvarer ingen plass på kvoten. Oppøyen, Gunnarsson, Stene, Strøm, Sørvik(manglet i helgen), Colin og Thomas Olsen, Lalande, Brekke Henriksen er jo for dårlige sett mot Stavanger, Storhamar sine tropper. Lokalt, men ikke bra nok for NM gull. Så enkelt er det. At Leo Halmrast ikke får være i klubben eller Calle Olsen(ikke med i helgen) ikke får spille annethvert bytte er utrolig sett mot denne gjengen.

         Comment


         • #10
          Originally posted by O.S.L.O. View Post
          Så var det tilbake til start igjen. Sett siste kampene over ett så er det ok, thats it. Storhamar kunne vippet begge veier, samme i Askerhallen. Frisk hjemme og Narvik i går var bra med unntak av starten på kampene. Er samme å jobbe med. Ser tydelig at vi mangler x faktor fremover. Til de som mener Stene skal være back, ta en titt på nest siste baklengs. Null fart og direkte utilpass. Det er så mange VIF gutter som kun sklir rundt på skøytene uten å produsere noe konstruktivt. Er virkelig denne stallen så bra? Murphy, Eidstedt, Lindgren(manglet i helgen) og Sundberg kunne lett vært byttet med bedre nivå for samme kr, disse er jo til tider direkte svake og forsvarer ingen plass på kvoten. Oppøyen, Gunnarsson, Stene, Strøm, Sørvik(manglet i helgen), Colin og Thomas Olsen, Lalande, Brekke Henriksen er jo for dårlige sett mot Stavanger, Storhamar sine tropper. Lokalt, men ikke bra nok for NM gull. Så enkelt er det. At Leo Halmrast ikke får være i klubben eller Calle Olsen(ikke med i helgen) ikke får spille annethvert bytte er utrolig sett mot denne gjengen.
          Helt enig, folk sklir rundt på isen, og det er alt for mange med prestasjon langt under isnivå. Lalande vil aldri bli god nok, bare å få han ut, sorry.
          Tobbe må vekk, han er verdensmeste i skliiing. Det er som å se frigåing på Valle en søndags ettermiddag.
          Bare se på Tobbe i overtall, han står nesten limt fast i isen slik at Taimi må bevege seg for å få spilt pass. Det er jo Tobbe som skal gjøre seg spillbare, ikke omvendt.
          Se når Tobbe får pucken, da står han og driller litt for seg sjøl, holder i pucken til motstander har fått satt boksen og kan presse ut igjen.
          Gang på gang bruker Roy han i overtall, og det er vel ingen som kan forstå hvorfor vil jeg tro?

          Nei huttetu
          "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

          Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

          Comment


          • #11
           Målene Sammendrag: Narvik - Vålerenga 4-1 (tv2.no)

           Tabellen Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

           Skal komme med en oppsummering, og hva VIF trenger å gjøre.
           Last edited by Pondus; 04.01.2021, 00:47.

           Comment

           Working...
           X