Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Stavanger Oilers tirsdag 5. jan 2021 kl. 1900 (TV 2 Sport 2)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Stavanger Oilers tirsdag 5. jan 2021 kl. 1900 (TV 2 Sport 2)

  Toppkamp i FK-ligaen dette, hvor vi med seier vil innta 2. plassen bare et poeng bak Storhamar som leder med sine 53 poeng. Vi vil samtidig kunne distansere Oilers med seks poeng, eller stå likt om vi taper.

  Tabellen Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

  Når det gjelder laget manglet vi Daniel Sørvik, Albin Lindgren, Calle Spaberg Olsen og Sondre Olden i kampene i Narvik. Sørvik har vært syk, Lindgren vet jeg ikke noe om, mens Calle SO helt sikkert er tilbake etter karantene. For Olden gjelder at han visstnok skal ta nye bilder av hånda/tommel etter et brudd. Var gipset tommel sist vi så han på tribunen i den TV-sendte kampen 30.12.

  Vi har møtt Oilers en gang tidligere på Nye Jordal. Da så det slik ut Sammendrag: Vålerenga - Stavanger 4-2 (tv2.no)

  PS! Korona fortsetter å skape vanskeligheter. Sparta hadde 17 mann med smitte, og 8-9 uten smitte. De var i godt i gang med kamper igjen. Men etter kampen mot Storhamar lørdag meldte to av de tidligere usmittede at de hadde symptomer. De er nå bekreftet smittet og dermed må de 6-7 andre ut i karantene igjen (ikke de som er ferdig med Korona), samt hele Storhamar-laget. Også Stjernen har nå en spiller som er smittet og de frykter spredning. Landskamper i februar blir det ikke noe av. For Sparta må det bli kamper annenhver dag i to måneder hvis de skal spille full serie. Det begynner å bli rimelig hasardiøst bare for trumfe igjennom at det skal spilles 45 kamper Corona-rammet igjen: Nærmer seg «fair play»-grense – VG En åpenbar mulighet er å kutte en hel runde, 9 kamper pr lag.

 • #2
  Laget er klart. Mangler bare Albin Lindgren og Sondre Olden. Legger opp til å spille med 5 backer, Holm Larsen som 6. back tror jeg vi ikke ser på isen. Og 13 forwards hvor Lalande neppe får istid.

  Comment


  • #3
   https://www.hockey.no/live/Live/Match/7267778

   Comment


   • #4
    Lindgren har reist hjem til Sverige. Ferdig i klubben.

    Comment


    • #5
     Send hjem Eidstedt, Murphy og Sundberg også. Holder faktisk ikke nivået som kreves som import.

     For å være ærlig og seriøs. Nok en middels kamp. Dette holder bare ikke. Styret må inn og ta konkrete grep, asap!

     Comment


     • #6
      Vi taper altså denne kampen 2-3 etter sudden. Vi spiller en god 1. periode, og får uttelling i overtall 5 mot 3. Fint satt opp av Ekelund og Karterud som finner Lindtström med et hardt tversoverpass foran keeper. Og det er nettopp her Lindström viser sin klasse med en sikker skåring. Dvs at han får det til å se så enkelt ut. Men mange andre hadde blåst denne sjansen.

      Men dessverre klarer vi ikke opprettholde noe overtak, og vi må innrømme at Oilers var klart best i de to siste periodene hvor de vinner skudda 12-27. Det hadde ikke vært noe å si på om Oilers hadde vunnet etter full tid og det ene poenget vi kaprer kan vi takke Steffen Søberg for som spiller en stabilt god kamp. I overtime får vi sjansen til en fin overgang da Daniel Sørvik kunne ha funnet Martin Røymark som ville ha vært alene med keeper. I stedet blir Daniel alt for sløv og gir fra seg pucken til David Morley som selvfølgelig straffer oss med et perfekt pass til Brassard på borte stolpe. Selvsagt en utilgivelig feil av Daniel, men det var ikke bare han som ikke var helt på nett i dag.

      Målene - Den gikk i mål via rumpen (tv2.no)

      Tabell Fjordkraft-ligaen 2020/2021 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

      Neste fem kamper er:
      09.01.2021 18:00 Eidsiva Arena Lillehammer Elite Vålerenga Elite
      12.01.2021 18:30 Jordal Amfi Vålerenga Elite Grüner
      14.01.2021 18:30 Jordal Amfi Vålerenga Elite Stjernen Elite
      16.01.2021 16:00 Grunerhallen Grüner Vålerenga Elite
      21.01.2021 18:30 Jordal Amfi Vålerenga Elite Narvik
      NB! Før kampstart ble Roy Johansen spurt av TV 2 om hvorfor Albin Lindgren ikke er var med. Roy sa at Lindgren var reist hjem til Sverige, og at han ønsket å returnere (dit, må det forstås). Når VIF ikke satte Stene ned på backen, men spilte med fem backer, tolker jeg det dithen at vi skal han inn en ny back. Håper det allerede er i gang med å signere en ny, som uansett må i 10 dagers karantene (da går jeg ut fra at det er en utlending). Et skudd i blinde fra meg, Marko Pöyhönen Marko Pöyhönen - Elite Prospects Eller Teemu Eronen Teemu Eronen - Elite Prospects
      Last edited by Pondus; 05.01.2021, 23:50.

      Comment

      Working...
      X