Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Lagbygge sesongen 2021/2022

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Colin S. Olsen har signert en 1+1 års kontrakt og blir med videre. Er visst bare å følge med framover på resigneringer og nye signeringer.

  Comment


  • #32
   Originally posted by EspenGoo View Post
   Colin S. Olsen har signert en 1+1 års kontrakt og blir med videre. Er visst bare å følge med framover på resigneringer og nye signeringer.
   Ja, det blir spennende dager og uker nå. Når så gode spillere som Olden, Murphy, Gunnarsson og Eidstedt har forsvunnet ut døra må det komme inn minst like mange og gjerne bedre spillere.

   Nyhetsbrev fra klubben nå i kveld:
   Signeringer og premiere på ny sesong av Iskrigerne
   Spillerne i gang med sommertreninga under regi av Jon Aase, som skal sørge for at Iskrigerne er i toppform til sesongstart. Det er også noen Iskrigere med i landslagstroppen, som for tiden befinner seg i Danmark, der de lader opp til VM.

   Nå har jobben med å bygge laget som skal løfte bøtter på nye Jordal Amfi starta. Noen spillere forlater klubben, og andre kommer inn. Vi vil komme med løpende informasjon angående laget. Sportssjef, Frikk Juell, kan røpe at klubben er i samtaler og forhandlinger med flere spillere, og har mye spennende på gang.

   Pontus Finstad er den første til å signere med Vålerenga denne sesongen. 20-åringen har spilt i Manglerud Star hele livet og gleder seg til å spille for Vålerenga framover.

   Vi har nå gleden av å kunne melde om at Colin Spaberg Olsen fortsetter i klubben.

   Det er mange som gjerne skulle sett mer hockey denne sesongen. At en ny sesong av Iskrigerne kommer på skjermen fra og med i morgen, mandag 26. april, kunne vel ikke passa bedre?
   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
   Vedr Robin Dahstrøm melder Hamar arb.blad at han har søkt på en utdanning i Oslo som ikke kan kombineres med videre satsing på hockey. Han sier at om han ikke får plass vil han fortsette med hockey, men at det da er usikkert om Storhamar har en ledig plass til han.

   En annen spiller jeg vil nevne er Leo Halmrast. Ikke sikker på at han blir å finne i VIF-drakt neste sesong.
   Last edited by Pondus; 25.04.2021, 21:03.

   Comment


   • #33
    Om fem mnd kan vi forhåpentligvis fylle alle 5500 plassene i Norges vakreste ishall (4) Facebook

    Comment


    • #34
     Fra nitten.no

     Oppkjøringen til kommende sesong er i gang på Jordal, noe som gleder VIF-sjefen.

     - Nå får vi trent bra med fysisk trening inn mot en ny sesong. Det jobbes bra og vi har en 10-12 spillere på kontrakt foreløpig, men jeg håper Frikk (sportssjefen) fikser flere spillere de neste ukene.

     Som spiller ble Roy Johansen norgesmester syv ganger. Seks ganger med VIF og en gang med Sparta i 1984. Som trener har han hevet pokalen tre ganger. Nå vil han kjempe om NM-pokalen igjen.

     - Vi ønsker å mønstre et lag som kan kjempe om å bli norgesmestere igjen. Men da må vi få inn noen importer som innehar bra ferdigheter og vil jobbe hardt for laget. Diva-spillere kan vi ikke ha i Vålerenga.

     Så det er kun Roy Johansen som kan gå rundt med gullkjede i Vålerenga?

     - Stemmer. Kun jeg som skal gå med det, forteller han med glimt i øyet og legger til at Joachim Svendsen har et større gullkjede enn han.

     Inn i troppen har Pontus Finstad kommet. En spiller som stod på ønskelisten til 61-åringen.

     - Pontus er en spiller med de riktige verdiene. En spiller jeg kjenner godt, og som kommer til å bli en landslagsspiller i fremtiden, avslutter Roy Johansen.

     Comment


     • #35
      Filip Lalande er med videre Colin Spaberg Olsen og Filip Lalande fortsetter i VIF - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

      Comment


      • #36
       Thomas Olsen med videre.

       Comment


       • #37
        Originally posted by Ingar View Post
        Thomas Olsen med videre.
        Thomas Olsen klar for to nye sesonger - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

        Comment


        • #38
         Karterud klar for to nye år i kongeblått!

         Comment


         • #39
          Karterud klar for to bye år i kongeblått!

          Comment


          • #40
           Originally posted by Ingar View Post
           Karterud klar for to bye år i kongeblått!
           Jørgen Karterud har signert for to nye sesonger - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

           Veldig bra signering. Jørgen har et veldig høyt toppnivå, men kan være ujevn.

           Men. foreløpig bare en ny spiller inn på laget, Pontus Finstad. Venter spent på hvilke utlendinger vi skal ha på laget neste sesong, Håper veldig på Tommi Taimi, men vi skal ganske sikkert ha tre utlendinger til på laget, kanskje fire.

           Comment


           • #41
            Trippelpost

            Comment


            • #42
             Kvadruppelpost

             Comment


             • #43
              Jeg tror vi kan glemme Mathis Olimb, i første omgang. I Tyskland mener de han blir å fortsette i Wolfsburg. Han hadde en sterk sesongavslutning og et bra sluttspill. Wolfsburg tapte siste finale fredag. I starten av sesongen fikk han hjernerystelse og ble operert for brukket nese. Og når ryktene går om at broder Ken Andre er på vei fra Dusseldorf til Wolfsburg så er det enda en grunn for Mathis til å fortsette der hvor han innrømmer at det betales veldig godt for den stjernespiller han er. Men han er klar på at han ser for seg å spille til han er 40, dvs fem sesonger til. Og han vil avslutte i Norge. Men han har kjøpt hus på Nesbru i Asker og forteller at Bastiansen maser på han om å spille for Frisk. Her er hva Mathis sa i mars Olimbs tre alternativer: - Det er så vanskelig (nitten.no)

              Men en annen spiller som kan være aktuell for retur til VIF er Stefan Espeland. Etter supersesongen 18/19 for VIF hvor han gjorde 61 poeng fra backplass fikk han kontrakt i tyske Fischtown Penguins hvor han gjør suksess. I alle fall målt i poeng da han gjør 38 poeng. Nest best av alle backer i en så god serie som DEL. Før denne corona-sesongen blir han hentet til toppklubben Eisbären Berlin. Kanskje han nå angrer på at han byttet klubb. For i Berlin fikk han ikke den tillit han er avhengig av. Når han ikke fikk spille i overtall blir det ikke mange poeng. Fem poeng på 14 kamper er ikke vanlig Espeland-standard. Han fikk derfor forlate klubben når agenten fant en plass hos Salzburg i Østerrike. Der gjør han seks poeng på sju kamper, før han gjør bare tre poeng på 11 kamper i sluttspillet. Han blir ikke tilbudt ny kontrakt der. Mulig han spilte med en skade, for han sluttet seg til landslaget i Danmark i går som var to uker etter de andre. Espeland har nå opplevd å bli "vraket" fra Ilves i Finland og fra Berlin, og han har spilt i Østeriske Klagenfurt og Salzburg uten å bli tilbudt ny kontrakt.

              Spørsmålet er om Espeland vil fortsette utenlands når han har opplevd så mange tilbakeslag. Han skal spille VM i Riga. Gjør han det bra der kommer det kanskje tilbud. Jeg håper og tror at Espeland kommer hjem til Vålerenga. Det vil løse back-kabalen da vi foreløpig bare har Sørvik, Strøm og Ekelund på kontrakt. Med Espeland og to gode utenlandske backer har vi seks gode backer. Vi håper jo at Tommi Taimi skal være den ene av to utenlandske backer vi skal signere. Som sjuende back tror jeg VIF gjerne ser Hakon Nilsen. Han er fortsatt med i landslagstroppen og har nå spilt de tre treningskampene. Han har klart seg bra. Får vi sju backer på plass kan Andreas Stene igjen satses på som center. Han er en type center vi trenger å bygge ei tredjerekke rundt. Jeg ser for meg Lindström som førstecenter og en ny utlending som andrecenter.

              Comment


              • #44
               Overblikket:

               - Bør Vålerenga hente tilbake Brian Ihnacak? Han drar på årene, men ville fortsatt herjet foran Klanen

               Silly season del 2: Den langsomme vandringen i stillhetens ørken, den årstiden uten is fortsetter. Det skjer ikke mye, men litt. Litt etter litt bygger Frikk Juell & Co. opp Vålerengas lag til kommende hockeysesong.

               - Bør Vålerenga hente tilbake Brian Ihnacak? Han drar på årene, men ville fortsatt herjet foran Klanen (vartoslo.no)

               Comment


               • #45
                Vet ikke om det har noe å si, men på Espeland sin insta er det blitt endret i bion fra Salzburg til Oslo? Kommer han hjem tro?

                Tipper Håkon Nilsen kommer til oss, men jeg ser også på EP at Victor Backman sin kontrakt med Malmø er terminert. Han hadde opprinnelig 1-år igjen av kontrakten. Vil det bety at han kommer til oss tro? Isåfall en solid signering. Det hadde vært bra signeringer om vi hadde fått Backman og Ihnachak.

                Håper Taimi blir med videre for guds skyld, og veteranene Røymark, Oppy og Stene resignerer nok med klubben .
                Men Håper på at Brekke og Leo blir med videre også. Men hva er ståa med Sundberg? Får han blir med videre? Imponerte han nok? Blir spennende å se,man kan se at han har potensiale og er spennende.

                Comment

                Working...
                X