Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Trenings- og seriekamper 21/22

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Trenings- og seriekamper 21/22

  Følgende treningskamper er avtalt:
  15.08.2021 16:00 Jordal Amfi Vålerenga Elite Grüner
  18.08.2021 18:30 Jordal Amfi Vålerenga Elite Stjernen Elite
  21.08.2021 16:00 Jordal Amfi Vålerenga Elite Storhamar Elite
  24.08.2021 18:30 Askerhallen Frisk Asker Elite Vålerenga Elite
  Storhamar elitecup:

  3/9 kl 18:30 CC-amfi
  Vålerenga - Lillehammer

  4/9 kl 16:00 CC-amfi
  Storhamar - Vålerenga

  5/9 kl 12:00 CC-amfi
  Vålerenga - Stavanger ishockeyklubb

  Også serieoppsettet er klart. Vi starter med Stjernen borte lørdag 11. sept. De to neste er mot Frisk og Sparta. Begge hjemme på Jordal hhv torsdag 16. sept og lørdag 18. sept. Pga Bryte-VM på Jordal 2. til 10. okt har vi ingen hjemmekamper i tiden 25. sept til 20. okt. Dette fordi de trenger tid før og etter til å rigge og rydde. Vi får fire hjemmekamper på rad i november. Men det er først to kamper og så er det en landslagspause før de to siste.

  Hele terminlista (her kan det bli endringer på kampdag og tidspunkter når TV 2 har bestem hvilke kamper som skal på TV).

  ISHOCKEY LIVE
  Last edited by Pondus; 07.07.2021, 21:53.

 • #2
  Info fra klubben vedr de første istreningene https://www.vif-hockey.no/artikel/jd...de-istreninger

  Comment


  • #3
   Begynner å ta seg opp nå. 69,- for istreninga, 174,- for treningskamper. At billetter til treningskampene er ute på Ticketmaster er tydeligvis hemmelig, for det er ikke annonsert enda.


   Noen spørsmål:
   1. Hvorfor ble det aldri sendt ut mail om refusjon for sesongkortet etter 20/21-sesongen? (Og ja, jeg er klar over at man kan sende en mail til klubben som man aldri får svar på, men hvorfor fikk man ikke et valg på mail?)
   2. Hvorfor er det fremdeles ikke studentrabatt på Jordal? Forstår man ikke viktigheten av å få ungdommen på kamp?
   3. Hvordan kan man forsvare 69,- for en istrening og 174,- for en treningskamp?

   Før noen svarer at man bør "sende klubben en mail", er det en gang sånn at man ikke får svar på henvendelser som sendes til Glenn & co. Og det gjelder ikke bare meg..

   Jeg tenker at de færreste ville refundert sesongkortet sitt, men det hele handler om signalet man sender. Jeg føler meg også rimelig sikker på at man får flere folk på treningskampene ved å ha en lavere pris.
   Last edited by Haraldspokal; 06.08.2021, 02:14.

   Comment


   • #4
    Antall sesongkort solgt per 6.8.21 kl. 01:30 for de som lurer (hvis man tar utgp. i Ticketmasters salkart, men dette er kanskje inkludert reserverte sesongkortplasser fra forrige sesong..?).Kan jo være artig å følge utviklingen frem mot sesongstart - til sammenlikning måtte Stavanger stanse sesongkortsalget i de første sesongene etter at DNB Arena sto klar, så det er lov å håpe på at vi har store ting i vente når ting åpner ordentlig igjen.

    Felt 216 (Klanen) - 170 stk
    Felt 217 - 3 stk
    Felt 218 - 75 stk
    Felt 201 - 13 stk
    Felt 202 - 70 stk
    Felt 203 - 1 stk
    Felt 204 - 1 stk
    Felt 205 - 0 stk
    Felt 206 - 10 stk
    TOTALT: 343 stk


    Sesongkort finner du forresten her: https://vif-hockey.tmtickets.no/EDP/.../Index/667949?

    Comment


    • #5
     Ift til treningskamper og sesongkort står det følgende i denne: Sesongkortholdere kommer gratis inn på våre treningskamper på Jordal ved å hente billett i Sjappa på forhånd eller henvende seg i billettluka på kampdag.

     Dette var første istrening på Jordal Amfi - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

     Comment


     • #6
      Informasjon fra klubben vedr treningskampene Endelig er vi i gang! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

      Comment


      • #7
       VIF vinner første treningskamp, 4-2 mot Gruner. Gruner tok ledelsen 0-2 i 1. periode. Pene mål av dem. Sørvik dunker inn to fra blå i 2. periode. Taimi og Oppøyen de to siste målene.

       Den nye finnen Mika Partanen var satt i rekke med Olimb og Calle SO. Men både han og de to andre var anonyme. Best var rekka med Oppøyen, Finstad og Sundberg. Mer direkte spill og på mål fra disse. Tobias Lindström var også god.

       Ni minutter før slutt oppstår en situasjon hvor Partanen takler en svær Gruner-spiller som igjen treffer Olimb midt i ansiktet med albuen? Mathis gikk ned for telling og hadde det vondt. Etter hjelp ble han støttet i garderoben. Blod på isen. Får håpe det bare er nese/munn og ikke hjernerystelse. Mathis skal jo med landslaget fra mandag.

       For de som har abonnement på en avis i Amedia-gruppen kan man se høydepunkter eller hele matchen her VIF Hockey - Grüner (direktesport.no) Episoden med Mathis er etter 1:53:00

       Vi hadde bare 16 utespillere. Jakob Wikstøl, Colin SO, Brekke Henriksen og Thomas Olsen satt på tribunen. Wikstøl fikk seg en hodetakling på den åpne treningen forrige fredag. Colin og Brekke skal være på isen igjen snart etter skader. Olsen har noe helserelatert.

       Sole Marius Ryen og Joakim Opsahl har vært med U-20 landslaget denne uka. Med tanke på at vi møter Stjernen allerede onsdag får vi håpe noen av de som ikke kunne spille i dag kan være med mot Stjernen. For vi blir å mangle Espeland, Røymark, Olimb og Lindström i de tre neste treningskampene pga OL-kvalikken. Kanskje må det hentes opp flere fra U-20 for å stille med minst tre femmere?

       EDIT: det skal ha gått bra med Mathis.


       Endelig er hockeyen tilbake i hovedstaden. — Vi skal vinne serien, sier Vålerengas Daniel Sørvik (vartoslo.no)
       Last edited by Pondus; 15.08.2021, 23:35.

       Comment


       • #8
        Fy faan så dårlig Strøm er nå. Han har ikke vært spesielt god de sesongene vi har hatt han synes jeg, og er kun en middelmådig spiller.
        Idag er han skyld i minst 3 av 4 baklengsmål så langt. 2 målet til Stjernen burde Søberg tatt, men de 3 andre mener jeg er Strøm sin feil. Helt ubrukelig dessverre.
        Står 4-4 mot slutten av andre omgang, og vi har kjørt kampen så langt, men vi har Strøm ....

        Forøvrig er Finstad meget god idag, og dette kan fort bli en aldri så liten publikumsfavoritt
        Last edited by Flem; 18.08.2021, 18:47.
        "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

        Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

        Comment


        • #9
         Stjernen neste og unggutter får sjansen - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

         Vi vinner altså 6-4. Ikke så mye å si om det. Vi manglet seks sentrale spillere. Espeland, Røymark, Lindström og Olimb er med landslaget som skal til Latvia torsdag for kamper der fredag og lørdag. De blir jo også opptatt i neste uke i forbindelse med OL-kvaliken. Brekke Henriksen er skulderskadet, noe som skjedde under VM i mai, mens Thomas Olsen fortsatt har noe helseproblematikk.

         Calle Spaberg Olsen var tilbake etter skulderskade og han var god. Tilbake var også den unge backen Jakob Wikstøl som er førsteårs senior. Han spilte i par med Taimi, og Wikstøl gjorde sine saker bra.

         Fra U-20 laget var Sole Marius Ryen og Joakim Aarseth Opsahl med. Disse to har jo utviklingskontrakt med A-laget. Begge ser bra ut. I tillegg var også Storm Mørk Karlstad og Kristian Haraldsrud Larsen med. Karlstad er en tøffing som sikkert vil få sjansen i seriekamper. Felles for disse fire, og Wikstøl, er at dette var første gang de spilte kamp for A-laget til Vålerenga.

         Fra Stjernen.no Tapte første treningskamp - Stjernen Hockey Fredrikstad

         Comment


         • #10
          Vi taper den fjerde treningskampen 5-4 i Askerhallen, etter å ha vunnet de tre første kampene. Og når Emil Holm Larsen legger på til 1-4, hans første mål på A-laget, to minutter ut i siste periode så dette ut til bli en sjelden seier i Asker. Men så drar vi på oss tre utvisninger, som ikke gir uttelling for Frisk men som gir de momentum for å snu kampen. Vi slipper inn tre mål, etter bra spill fra Frisk, og til slutt taper vi etter at Dokken setter vinnermålet i sudden,

          Vi manglet de samme som de to siste kampene. Dvs de fire som er på landslaget denne uka ifm OL-kvaliken. Og Brekke Henriksen (skulder) og Thomas Olsen (helse). Frisk manglet to meget gode forwards i Hampus Gustafsson og David Morley. Med fullt lag blir Frisk garantert et lag som kommer til å skape trøbbel for alle i FK-ligaen. PS! Frisk skal i ut i seks kamper i Champions Hockey League.

          For VIF sin del er det en ting som ser bra ut. Og det er at backene leverer offensivt. Daniel Sørvik har f.eks 4+1, mens Taimi har 2+3. Og Ekelund har 2+2. Men fremover ser det ikke så bra ut. Vi mangler de tre beste forwards i Olimb, Lindström og Røymark. Da kunne vi håpet at noen andre sto frem. De som får en pluss fra meg er Oppøyen og Colin SO som alltid er på jobb, og Karterud som har gjort 5 assist. Dessverre er vår nye finne Mika Partanen langt unna å være en trussel for motstanderen. Han står med 1 skåring og ingen assists så langt. En skuffelse. Han mangler en x-faktor vi nærmest har blitt lovet når man skulle signere en målskårer fra utlandet. En annen som ikke leverer er Calle Spaberg Olsen som bare har 1 assist, ingen mål. Men det er for tidlig å avskrive dem som poeng-spillere i ei andrerekke med f.eks Mathis Olimb som center.

          Laget trener i Grunerhallen denne uka når Jordal er opptatt med OL-kval. Spillerne har fri til helga. De neste, og siste treningskampene er helgen 3. - 5. sept da vi spiller en turnering på Hamar (se første innlegg). Da skal vi kunne stille med fullt lag.

          Comment


          • #11
           Originally posted by Pondus View Post
           Vi taper den fjerde treningskampen 5-4 i Askerhallen, etter å ha vunnet de tre første kampene. Og når Emil Holm Larsen legger på til 1-4, hans første mål på A-laget, to minutter ut i siste periode så dette ut til bli en sjelden seier i Asker. Men så drar vi på oss tre utvisninger, som ikke gir uttelling for Frisk men som gir de momentum for å snu kampen. Vi slipper inn tre mål, etter bra spill fra Frisk, og til slutt taper vi etter at Dokken setter vinnermålet i sudden,

           Vi manglet de samme som de to siste kampene. Dvs de fire som er på landslaget denne uka ifm OL-kvaliken. Og Brekke Henriksen (skulder) og Thomas Olsen (helse). Frisk manglet to meget gode forwards i Hampus Gustafsson og David Morley. Med fullt lag blir Frisk garantert et lag som kommer til å skape trøbbel for alle i FK-ligaen. PS! Frisk skal i ut i seks kamper i Champions Hockey League.

           For VIF sin del er det en ting som ser bra ut. Og det er at backene leverer offensivt. Daniel Sørvik har f.eks 4+1, mens Taimi har 2+3. Og Ekelund har 2+2. Men fremover ser det ikke så bra ut. Vi mangler de tre beste forwards i Olimb, Lindström og Røymark. Da kunne vi håpet at noen andre sto frem. De som får en pluss fra meg er Oppøyen og Colin SO som alltid er på jobb, og Karterud som har gjort 5 assist. Dessverre er vår nye finne Mika Partanen langt unna å være en trussel for motstanderen. Han står med 1 skåring og ingen assists så langt. En skuffelse. Han mangler en x-faktor vi nærmest har blitt lovet når man skulle signere en målskårer fra utlandet. En annen som ikke leverer er Calle Spaberg Olsen som bare har 1 assist, ingen mål. Men det er for tidlig å avskrive dem som poeng-spillere i ei andrerekke med f.eks Mathis Olimb som center.

           Laget trener i Grunerhallen denne uka når Jordal er opptatt med OL-kval. Spillerne har fri til helga. De neste, og siste treningskampene er helgen 3. - 5. sept da vi spiller en turnering på Hamar (se første innlegg). Da skal vi kunne stille med fullt lag.
           Meget bra analyse. Selv om det er trening så liker jeg ikke at det svikter mot slutten. Vi leda 3-0 i askerhallen i jula også og havna under men den gangen kom vi tilbake. Jeg synes laget i en lengre tid har slitt med å holde på "klare" ledelser over lengre tid så dette håper jeg at man klarer å gjøre noe med.

           Man skal selvsagt ikke dømme noen før alvoret har starta og fyren ikke har vært her lenge men blir likevel litt bekymra over det du skriver om Partanen. Vi får håpe dette bedrer seg utover. Vil ikke ha en ny Murphy.

           Comment


           • #12
            Originally posted by Pondus View Post
            Vi taper den fjerde treningskampen 5-4 i Askerhallen, etter å ha vunnet de tre første kampene. Og når Emil Holm Larsen legger på til 1-4, hans første mål på A-laget, to minutter ut i siste periode så dette ut til bli en sjelden seier i Asker. Men så drar vi på oss tre utvisninger, som ikke gir uttelling for Frisk men som gir de momentum for å snu kampen. Vi slipper inn tre mål, etter bra spill fra Frisk, og til slutt taper vi etter at Dokken setter vinnermålet i sudden,

            Vi manglet de samme som de to siste kampene. Dvs de fire som er på landslaget denne uka ifm OL-kvaliken. Og Brekke Henriksen (skulder) og Thomas Olsen (helse). Frisk manglet to meget gode forwards i Hampus Gustafsson og David Morley. Med fullt lag blir Frisk garantert et lag som kommer til å skape trøbbel for alle i FK-ligaen. PS! Frisk skal i ut i seks kamper i Champions Hockey League.

            For VIF sin del er det en ting som ser bra ut. Og det er at backene leverer offensivt. Daniel Sørvik har f.eks 4+1, mens Taimi har 2+3. Og Ekelund har 2+2. Men fremover ser det ikke så bra ut. Vi mangler de tre beste forwards i Olimb, Lindström og Røymark. Da kunne vi håpet at noen andre sto frem. De som får en pluss fra meg er Oppøyen og Colin SO som alltid er på jobb, og Karterud som har gjort 5 assist. Dessverre er vår nye finne Mika Partanen langt unna å være en trussel for motstanderen. Han står med 1 skåring og ingen assists så langt. En skuffelse. Han mangler en x-faktor vi nærmest har blitt lovet når man skulle signere en målskårer fra utlandet. En annen som ikke leverer er Calle Spaberg Olsen som bare har 1 assist, ingen mål. Men det er for tidlig å avskrive dem som poeng-spillere i ei andrerekke med f.eks Mathis Olimb som center.

            Laget trener i Grunerhallen denne uka når Jordal er opptatt med OL-kval. Spillerne har fri til helga. De neste, og siste treningskampene er helgen 3. - 5. sept da vi spiller en turnering på Hamar (se første innlegg). Da skal vi kunne stille med fullt lag.
            Bra skrevet ja, men jeg vil ikke avskrive Partanen enda. Jeg synes han ofte har godt driv, og er flink til å passere motspillere med puck.
            Men han er nok avhengig av å ha gode spillere rundt seg, og skal vel kanskje ikke være den som drar seg gjennom alt, men avslutte? Han blir iallefall ikke spilt god av de andre og må gjøre mye selv.
            "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

            Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

            Comment


            • #13
             Vi spiller mot Lillehammer på Hamar nå kl 1830. Mangler bare Thomas Olsen. Interessante rekker:

             Calle SO-Olimb-Partanen,

             Røymark-Lindstrøm-Finstad,

             Oppøyen-Colin SO-Lalande,

             Sundberg-Brekke Henriksen-Karterud
             Last edited by Pondus; 03.09.2021, 18:02.

             Comment


             • #14
              Vi vinner 3-2. Skudda var 46-20. Lillehammer var sjanseløse og hadde knapt spill i vår sone. Får mål på en gedigen tabbe av Søberg, og når Martinsen gjør en god jobb når de en sjelden gang var på besøk. I siste periode er skudda 21-4. Derfor er det skuffende at vi bare skårer tre mål totalt. Vi må bli mer effektive. Typisk nok kommer to av tre mål fra backplass. Så vi har en stor jobb å gjøre med å få rekkene til å sitte og ikke minst produsere.

              Dessverre må jeg si at Mika Partanen var meget svak i dag. 1 skudd på mål fra masse istid i 1. rekka og i overtall. De prøver virkelig å få han i gang, men hittil har han ikke vist noe som tyder på at han fortjener en plass i de to første rekkene. Tror han må ned i 3. rekka eller 4. rekka, så får han han vise der at han i det minste kan spille litt fysisk.

              Ny kamp mot Storhamar lørdag kl. 1600. Et Storhamar uten Patrick Thoresen som tapte 3-8 mot Oilers torsdag. De har store problemer med skader på tre backer. Så her bør vi kunne produsere noen mål.

              Comment


              • #15
               Ny kamp nå kl. 1600, mot Storhamar. Oppøyen står over. Den unge backen Jakob Wikstøl spiller på plassen til Oppøyen i tredjerekka. Pga corona hos en spiller på U-20 er ingen derfra aktuelle. Kampen kan ses på VG pluss, da kan man også se kampen mot Oilers søndag kl 12. månedsabonnement koster 75 kr.

               Comment

               Working...
               X