Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Billetter sesongen 2021/2022

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Billetter sesongen 2021/2022

  Nå har klubben sluppet billettene for de tre første hjemmekampene ut på Ticketmaster. Og de leverer følgende billettinfo Nå kan du sikre deg billett til første seriekamp på Jordal! - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

  Info om smittevern (har jeg hentet fra ticketmaster.no)
  I forbindelse med Vålerengas kamper i Fjordkraftligaen har vi krav om koronasertifikat for alle som skal inn i hallen.

  Du oppfordres til å sjekke om du har grønt sertifikat i god tid før dette på Helsenorge-appen eller på helsenorge.no.

  For deg som ikke har sertifikatet enda, setter vi opp en teststasjon i samarbeid med Hjemmelegene. Her kan du få gjennomført hurtigtester som gir grønt sertifikat i 24 timer. Skal du på flere kamper må du teste deg før hver kamp. Teststasjonen vil ligge ved Ungdomshallen, mellom Jordal Amfi og Ungdomshallen til forskjellige tider. For å forhindre store ansamlinger vil vi benytte oss av et booking-system hvor du velger tidspunkt for testing. Det er viktig at du booker tid og at du kommer til riktig klokkeslett, da det ikke vil være anledning for testing utenfor oppsatte tider.

  Er du syk, i karantene eller isolasjon skal du ikke komme på arrangementet. Husk å ta med gyldig legitimasjon og munnbind, og vær innstilt på at det kan bli noe kø og ventetid.

  Opptil 1 time etter at du har gjennomført hurtigtesten vil resultatet ditt og koronasertifikat være tilgjengelig på Helsenorge. Hvis du ikke har smarttelefon, bankid eller norsk personnummer må du informere Hjemmelegene’s personell, og så vil de kunne printe ut ditt sertifikat.

  Husk å ha sertifikatet klart for å vise dette til vaktene ved inngangen til hallen. Det er viktig at dere følger våre råd og regler for arrangementet. Du kan lese mer om bruk av koronasertifikat her.

  For spørsmål vedrørende bookingsystemet eller testingen kan du kontakte Hjemmelegene på hei@hjemmelegene.no eller på chatten på hjemmelegene.no
  ----------------------------------------------------------------

  Det er altså innført tre kategorier kamper: A-kamper er hjemmekamper mot Stavanger Oilers, Storhamar Hockey og Frisk Asker. B-kamper er hjemmekamper mot Stjernen, Sparta Sarpsborg og Lillehammer IK. C-kamper er hjemmekamper mot Manglerud Star, Gruner og Ringerike Panthers.

  Prismessig er dyreste billett 350 kr i "A-kampen" mot Frisk 16. sept, og 300 kr i "B-kampene" mot Sparta 18. sept og Lillehammer 23. sept. Da blir kanskje dyreste billett å koste 250 kr i "C-kampene"? Billigste billett i "A-kamper" er 200 kr og for "B-kamper" er det 170 kr (i svingen mot nord, både nede og oppe).

  Klansfeltet 215 og 216 er ikke tilgjengelig for salg på Ticketmaster. Det er sikkert som før at man må kjøpe i Sjappa, eller i billettluka på Jordal fra 1 time før kamp (er på langsiden ved hovedinngangen). Klansbilletten koster 200 kr på "A-kamp" og 170 kr på "B-kamp". Slik Glenn Jensen har forklart på Facebook kan de selge ut hele felt 216, mens det foreløpig ikke selges billetter på felt 215. På kampdag må de med billetter på 216 fordele seg på begge feltene slik at det er et ledig sete mellom hver.

  VIF Hockey skriver om sesongkort: -"Det er fortsatt mulig å kjøpe sesongkort. Salget på Ticketmaster er nå stengt, men sesongkort kan kjøpes via Sjappa. Ta kontakt med Sjappa, så hjelper de deg". Men jeg ser at det fortsatt er mulig å kjøpe sesongkort på nettet til klansfeltet (216) og til felt 218 Arrangementsinformasjon - VIF Hockey (tmtickets.no)

  PS! Bortesupportere blir henvist til felt 408. Der er prisen 250 kr både i "A" og "B". Men ellers i svingen er prisen 200 kr for "A" og 170 kr for "B". Jeg vet ikke om vi ville vært fornøyd med å betale 50-80 kr mer for bortesupportfeltet enn feltene rundt oss i de andre hallene. Burde vel verdt den samme prisen på dette som på Klansfeltet?
  Last edited by Pondus; 08.09.2021, 21:58.

 • #2
  Skjønner det har vært Covid (noe det fortsatt er) og at man kanskje har ett annet utgiftsnivå nå enn på gamle Jordal, men med de prisene klubben kjører her så tror jeg man skyter seg i foten. Synes en max pris for A kamp på langside ikke bør overstige 300. 300 er nesten meste laget det også. Blir fort dyrt hvis en familie skal dra på kamp. Med 350 som dyreste billett, hvordan prisnivå vil det være under en eventuell NM finale kamp? Drar seg fort opp mot 400 da og kanskje litt over. Prøvde å finne ut hva Storhamar og Stavanger tar men fant ikke ut enda.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Vader View Post
   Skjønner det har vært Covid (noe det fortsatt er) og at man kanskje har ett annet utgiftsnivå nå enn på gamle Jordal, men med de prisene klubben kjører her så tror jeg man skyter seg i foten. Synes en max pris for A kamp på langside ikke bør overstige 300. 300 er nesten meste laget det også. Blir fort dyrt hvis en familie skal dra på kamp. Med 350 som dyreste billett, hvordan prisnivå vil det være under en eventuell NM finale kamp? Drar seg fort opp mot 400 da og kanskje litt over. Prøvde å finne ut hva Storhamar og Stavanger tar men fant ikke ut enda.
   350 kr er selvsagt dyrt for en hockeybillett. Men jeg mener vi må se helheten. VIF er første klubb ute med å dele motstandere inn i kategorier. Det synes jeg er en god ide. I tillegg er det altså fire prisgrupper å velge i.

   Kategori A har: 350, 320, 270 og 200.
   Kategori B har: 300, 280, 220 og 170
   Kategori C vet vi ikke ennå, men trolig i intervallet 140-250 kr

   Det er bare to felt som har den dyreste billetten. Der er det knapt billetter å få kjøpt pr i dag. På felt 202 er det solgt mange sesongkort til over 5600 kr. På felt 211 er det ingen enkeltbilletter tilgjengelig. Trolig fordi plassene er til de med sponsorkort. Vi får se når det blir full gjenåpning om det blir mange billetter til salgs på de to feltene.

   Nest dyreste billetter er på fire mindre felt. 201, 203, 210 og 212.

   Til sammen har de to dyreste prisgruppene ikke mer enn ca 20% av den totale kapasiteten. 80% av plassene har de billigste eller nest billigste plassene. Og jeg vil påstå at ingen plasser på Jordal Amfi er dårlige plasser. Prisene for disse plassene er mellom 170 kr og 270 kr avhengig av motstander og felt (enda billigere mot Ringerike, MS og Grüner). Da skal vi huske at alle billetter kostet 230 kr i Furuset Forum.

   Det er også innført studentbilletter. Det hadde vi ikke før. De sparer rundt 50 kr ift voksenbillett. VIF har også barnerabatt i hele arenaen. Det har de f.eks ikke i Stavanger hvor det bare er på de dårligste plassene det er rabatt for barn.

   https://cdn-nth-no-photos.imgix.net/21/09/cc10c1c19ce11ad4e102fa266e5227ba/thumb_1280.jpg?w=320&fm=jpg&auto=format&compress&bg=fff&s=5a3753d86b9bcc1ae4373a1a6a2ab0fd

   Comment

   Working...
   X