Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Grüner - Vålerenga torsdag 7. okt kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Grüner - Vålerenga torsdag 7. okt kl. 1900

  Kampstart er altså kl 1900, i stedet for kl. 1830 som er vanlig (det er ikke TV-kamp). Tidspunkt er valgt av Grüner i håp om flere folk på kampene. Flere folk som kan slå av en ettermiddag på Grünerløkka før kamp.

  Hallen har fått et par klare forbedringer. Det er nå 208 nye sitteplasser ved at det er kommet opp tribuner også på sekreteriatssiden. Felt D er et bortesupporterfelt. Bortesupporterfelt er det også på Felt C på "hovedtribunen". Til sammen noe over 400 sitteplasser og ca 200 ståplasser. Rekorden i hallen er 652, som stammer fra tiden når Furuset Forum ble bygget og Furuset IF spilte hjemmekampene sine i Eliteserien der.

  I tillegg har de fått opp to storskjermer.

  Billetter til kampen kjøpes i Grüner-appen. Mange ledige pr tirsdag kveld, til den hyggelige prisen av 180 kr.

  Litt lesestoff (mer om selve kampen onsdag kveld):

  - Joda, uhell skjer, og innimellom kommer det en gris som takler for å skade (vartoslo.no)


  - Sju strake bortekamper for VIF: - Av og til er det godt å savne noe (nitten.no)

  PS! Gratis hockeybuss til bortekampen mot Frisk lørdag Gratis hockeybuss til Asker lørdag - Klanen, Vålerengens Idrettsforenings uavhengige supporteres klubb
  Last edited by Pondus; 05.10.2021, 21:03.

 • #2
  Opp på hesten igjen - vi møter Grüner på løkka torsdag - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

  Nicolai Eliesen og Sander Frøberg har begge en fortid i Vålerenga, nå håper de at Grünerløkka kommer og gir dem støtte mot byrivalen. Håper på støtte mot Vålerenga - Grüner Ishockey IL (grunerhockey.no)

  Laget til Grüner ser slik ut i år Elite Prospects - Grüner De har hatt problemer med mange backer som har vært skadet. Det har bedre seg litt, men de har fortsatt sin beste back Sunnqvist ute. Fra VIF har de derfor lånt U-20 backen Tobias Arntzen. Også forward Joakim Opsahl er på utlån på Løkka.

  Dette blir ingen lett kamp. Grüner er betydelig forsterket på keepersiden med franskmannen Papillon. Lørdag tapte de 2-3 etter straffer mot serieleder Stjernen

  Fjordkraft-ligaen: Høydepunkter | TV 2 Play

  Comment


  • #3
   I denne meldes det at det er Breivold som står i mål i kveld. Tipper at det er en del av den plan som er lagt om hvilke kamper det er han skal stå https://www.nitten.no/blogg/for-drop...u24QEqNFnSaMdM Og så er det en skikkelig gladnyhet at Jonas Oppøyen er tilbake. Han har vært dypt savnet pga sitt oppofrende spill. Regner med at han går inn i fjerderekka sammen med Axel Sundberg og Colin Spaberg Olsen. Ligaens beste og mest målfarlige 4. rekke ?

   Comment


   • #4
    De gjør flere endringer 17-åringen Gabriel Koch debuterer og spiller med Strøm i 3, backpar. Oppøyen skyver Karterud ned som 13, forward, og tar selv plass i 3. rekka.’

    Comment


    • #5

     Comment


     • #6
      Kult at powerplay rekke "2" gjør det så bra idag.
      De spiller mye raskere puck, og beveger seg veldig mye mer enn de som normalt starter.
      Bra sisteskanse til Gruner, han tok bortimot alt idag.

      Synes forøvrig vår 17-åring gjorde det veldig bra med puck i kølla. Stor ro, spilte gode pass og var delaktig i spillet. Uten puck ble han gått ifra og var litt spinkel. Men dette kommer seg.
      "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

      Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

      Comment


      • #7
       Originally posted by Flem View Post
       Kult at powerplay rekke "2" gjør det så bra idag.
       De spiller mye raskere puck, og beveger seg veldig mye mer enn de som normalt starter.
       Bra sisteskanse til Gruner, han tok bortimot alt idag.

       Synes forøvrig vår 17-åring gjorde det veldig bra med puck i kølla. Stor ro, spilte gode pass og var delaktig i spillet. Uten puck ble han gått ifra og var litt spinkel. Men dette kommer seg.
       En bra keeper hos Grüner, men det skal ikke ta så lang tid å finne løsninga. Faktisk ble alle sju mål i kampen skåret i overtall. Etter den flotte 0-2 skåringen til Thomas Olsen hadde vi full kontroll.

       Alle målene Sammendrag: Grüner - Vålerenga 2-5 (tv2.no)

       Vårt Oslo Ineffektive Vålerenga måtte sette sin lit til overtallsspillet mot lillebror Grüner (vartoslo.no)

       Jonas Oppøyen om kampen Jonas Oppøyen er endelig tilbake - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

       Da har vi møtt alle lagene en gang. Vi har fem seire etter full tid. Et tap i OT (hjemme mot Lørenskog) og tre tap etter full tid. Bare en gang har vi vunnet to kamper på rad (borte mot Oilers og borte mot MS). For å komme nærmere toppen må vi begynne med å vinne flere kamper på rad. Vi er på 6. plass, men det er bare fem poeng opp til Stjernen.

       Tabellen Fjordkraft-ligaen 2021/2022 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

       De tre neste kampene er fortsatt bortekamper:

       Lørdag 9. okt kl. 1600 Frisk - VIF
       Torsdag 14. okt kl. 1900 Stjernen - VIF
       Lørdag 16. okt kl. 1600 Sparta - VIF

       Neste hjemmekamp er om to uker, torsdag 21. okt kl. 1830 mot Ringerike.

       PS! Enig med Flem om debutanten Gabriel Koch. Han var på alle måter minstemann, og gittergutt. God på skøyter og rolig med puck. Rett og slett godt skolert som alle VIF-juniorer er. Gi han to år med styrketrening og lær han et mer aggressivt backspill så kan dette bli meget bra.
       Facebook (Gabriel Koch).
       Last edited by Pondus; 08.10.2021, 01:43.

       Comment

       Working...
       X