Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Frisk - Vålerenga lørdag 9. okt kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Frisk - Vålerenga lørdag 9. okt kl. 1600

  Vi møter et Frisk-lag som har mange gode spillere, men med litt få seniorspillere og som sliter med skader. De har tapt de to siste mot Lillehammer og Stjernen, og de var i Polen tirsdag og tapte også der i CHL. Mot Stjernen torsdag hadde de bare 16 utespillere og mistet to av med skader i 1. periode. Allikevel tapte de "bare" 1-2 mot serielederen. Hvordan laget ser ut mot VIF er ikke avklart, men spillere som manglet/ble skadet var Bowim, Medby, Gustafsson og Dokken. Fire klassepillere.

  For VIF er statusen en helt annen. VI har skadefri tropp. Eneste spørsmålet er om Steffen Søberg skal spille. Han var ikke med som reservekeeper for Breivold mot Gruner. Det kan tyde på skade/sykdom?

  Vi møter Frisk Asker lørdag - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

  FESTAFTEN I ASKERHALLEN! - Frisk Asker Hockey

  Billetter kan kjøpes i Frisk-appen, eller enda enklere her på nettet fra denne portalen Billett - Norsk Topphockey (fangroup.io) Våre ståplasser er Felt M. Sitteplasser er Felt N.

  Tabellen Fjordkraft-ligaen 2021/2022 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)
  Last edited by Pondus; 08.10.2021, 20:18.

 • #2
  Gutta kobler av med å sjekke forholdene på Jordal Amfi under Bryte VM . Gleder oss til å spille hjemmekamp her igjen 21.Oktoberhttps://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t15/1.5/16/1f64f_1f3fc.png
  — her: Nye Jordal Amfi

  Facebook

  Comment


  • #3
   Laget er klart, og vi stiller med alle mann med unntak for Gabriel Koch som skal spille for U-20 borte mot Stavanger.

   Comment


   • #4
    Nå er rekkene også klare. Breivold skal stå, Søberg er reserve. Men Oppøyen står over. Karterud, som ikke fikk istid sist, tar hans plass i 3. rekka. Frisk har bars 16 utespillere og mangler de fire jeg nevnte https://www.hockey.no/live/Live/Match/7392420

    Comment


    • #5
     Herlig hockeymatch i Askerhallen. For øvrig nest siste gang vi spilte der. Den siste gangen blir i romjula før dem åpner sin nye hall 19. februar. En hall som ligner DNB Arena innvendig, men med litt færre plasser. 3650 skal det visstnok bli plass til.

     Jeg hadde trodd vi skulle ta dem på kondisen med å kjøre på med fire rekker. Men når Axel Sundberg får matchstraff mot slutten av 2. periode går vi også ned til tre rekker. Det var ikke godt keeperspill av Breivold og Dahlberg (som helt klart er over the top). Begge ble byttet ut på 5-5. Jeg tror vi med fordel skal dyrke Steffen Søberg som førstekeeper og la han få tid til å komme i sin beste form etter lyskeskaden.

     Ellers var Mika Partanen meget god, selv om han kan være litt usynlig til tider. Og Thomas Olsen, ligaens beste straffeskytter, sørget for to poeng til VIF etter straffer.

     Alle målene Fjordkraft-ligaen: Høydepunkter | TV 2 Play

     Som nevnt fikk Axel Sundberg matchstraff. Han spiller dermed ikke torsdag borte mot serieleder Stjernen som banket Sparta hjemme foran 2000 tilskuere i kveld. Jonas Oppøyen var ikke med mot Frisk. Han ble muligens skadet mot Gruner torsdag. Vi må håpe at Jonas kan spille mot Stjernen slik at vi har fire fulle rekker. Vi er seks poeng bak Stjernen og tåler ikke et tap om vi skal henge med i kampen om seriemesterskap.

     Tabellen Division 1 2021/2022 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

     PS! Det var 1600 tilskuere i Askerhallen og bra stemning. Det var ca 150 fra Vålerenga. Veldig bra. Håper mange kan ta turen til Fredrikstad torsdag med kampstart kl. 1900. Kjøp i så fall billetter til Felt A sitte eller Felt A stå. Så møtes vi der

     Comment


     • #6
      Hockey-drama av de sjeldne i Askerhallen • Budstikka

      Comment


      • #7
       Litt av et kaos! Roa seg da begge lag fikk bytta keepere. Men glad det ble dratt i land til slutt, alltid deilig å slå de som tror vi er rivalene deres der borte! Ikke ofte det blir så mye mål, så morro var det uansett

       Comment

       Working...
       X