Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Stjernen - Vålerenga torsdag 14. oktober kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Stjernen - Vålerenga torsdag 14. oktober kl. 1900

  Kanskje ikke helt riktig å kalle dette en toppkamp. Men det er den suverene serlelederen som tar i mot laget som er tippet av de aller fleste som vinner av serien. Stjernen har bare tapt en av 10 kamper og har et lite forsprang med sine 24 poeng på et kobbel av lag som har mellom 18 og 20 poeng. Før kampen har Stjernen seks poengs forsprang til Vålerenga. Det blir en seks-poengs kamp dette. Vi kan være hele ni poeng bak etter kampen, eller vi er bare tre poeng bak. For interessen for vårt kjære Vålerenga inn mot storkampene mot Oilers og Storhamar på Jordal om to-tre uker må vi håpe veldig på at vi kommer hjem fra Fredrikstad med poeng.

  Tabellen Fjordkraft-ligaen 2021/2022 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Slik så det ut når de vant 4-1 mot Sparta lørdag Fjordkraft-ligaen: Høydepunkter | TV 2 Play

  For Stjernen har det ikke vært dagligdags å lede serien. Så publikum er tilbake i hallen. Mot Sparta lørdag hadde de 2050 tilskuere som oppleves som nesten fullt i en hall med 2470 plasser. Og fansen og spillerne feiret seieren slik Facebook

  Billetter er i salg i Stjernen-appen, eller i denne bilettportalen Billett - Norsk Topphockey (fangroup.io) Bortesupporterfeltet (ståplasser) er flyttet fra felt J til felt A stå. VIF-supportere pleier også å kjøpe sitteplasser på felt A.
  Last edited by Pondus; 11.10.2021, 18:44.

 • #2
  Ser litt på laget to dager før kamp. Det var nettopp mot Stjernen i første seriekamp der nede 11. september at Steffen Søberg pådro seg en lyskestrekk. Han var tilbake 2. oktober borte mot Storhamar hvor vi hadde 1-1 før siste periode. Men det raknet og vi tapte 4-1. Neste kamp var mot Grüner forrige torsdag. Da sto Tobias Breivold i mål, mens Søberg hadde fått helt fri. Nå på lørdag i Askerhallen var Søberg med som reserve og kom på is midtveis på stillingen 5-5 i en kamp som var helt ellevill frem til da. Stillingen ved full tid var 6-6. Ingen mål i sudden betydde straffer hvor Søberg reddet alle fem. Jeg mener Steffen Søberg må dyrkes som vår førstekeeper. Det må det ikke være tvil om. Jeg regner med at han står mot Stjernen.

  En som ikke spiller kampen er Axel Sundberg som helt riktig fikk matchstraff for en takling bakfra. Dommen er klar. Sundberg fikk to kamper og spiller ikke mot Stjernen torsdag og Sparta borte på lørdag. Her er dommen Sak 12 Axel Anders Sundberg (hockey.no)

  Dessverre er det dårlig nytt vedr Jonas Oppøyen som etter det jeg har fått høre fikk en hjernerystelse i kampen mot Gruner sist torsdag. Det var hans første kamp for sesongen. Han ramlet og fikk et kne (helt uforskyldt) i bakhodet. Han ble liggende en liten stund. Han fullførte kampen, men skal ha vært groggy. For alt jeg vet blir han klar til torsdag, men om det hjernerystelse pleier de å være forsiktige. Veldig frustrerende har Oppøyen meldt selv.

  Med Sundberg og Oppøyen ute er vi helt klart svekket. Vi har bare da 11 seniorforwards. De kan velge å ta med en junior for å spille noen bytt i fjerderekka. Eller de rullerer blant vingene for å få en tredjemann i fjerderekka.

  PS! Etter kampen intervju fra lørdag med dirtymike_27 Mika Partanen Mika Partanen scora to mot Frisk Asker i kveld - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)
  Last edited by Pondus; 12.10.2021, 22:43.

  Comment


  • #3
   Vi tipper en tett batalje, men at Vålerenga med skrekken fra Askerhallen friskt i minne syr igjen foran keeper og går hardt til verks offensivt. Trykker Stjernen tilbake på isen. Vidvinkel: Stjernen neste - Klanen, Vålerengens Idrettsforenings uavhengige supporteres klubb

   Comment


   • #4
    -Det blir to turer til Østfold på Iskrigerne denne uka. I morgen inntar de Stjernehallen før Sparta amfi besøkes på lørdag men vi konsentrerer oss om torsdagens kamp mot serielederen her. En kamp av gangen og alt det der.
    Kamp mot serielederen torsdag - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

    -Emil Buskoven før VIF
    STJERNEN
    Vi tok en prat med Emil Buskoven etter dagens istrening! Han gleder seg til morgendagens kamp mot Vålerenga Emil Buskoven før VIF - Stjernen Hockey Fredrikstad

    Om Stjernen kan det sies at de har prestert enormt bra hittil. Med 11 nye spillere skulle man tro det ville ta tid å få satt det spillet man ønsker seg. Men de startet serien med å slå oss, og har nå seks seire etter full tid, to seire i overtid, en seier etter straffer og bare et tap (1-2 hjemme mot Oilers). Keeper Jørgen Hanneborg har en redningsprosent på helt 94,5, og han har sluppet inn bare 1,6 mål i snitt pr kamp. Til sammenligning har Breivold 89,6% og Søberg har 88,7%.

    Her ser vi hvem som gjør målpoengene for Stjernen Elite Prospects - Stjernen Hockey Her kan det opplyses at Tyler Coulter har målpoeng i alle 10 kampene. Til sammenligning kan vi se på hvem som gjør målpoeng for VIF Elite Prospects - Vålerenga
    Stjernen skal være fulltallige, mens VIF altså mangler Axel Sundberg som har karantene mot Stjernen og Sparta. Og det er usikkert om Jonas Oppøyen spiller.
    Last edited by Pondus; 13.10.2021, 21:05.

    Comment


    • #5
     Fra Dagsavisen:

     … Vålerenga
     • Martin Røymark var sammen med Manglerud Stars Lucas Loob Trygg de to spillerne i ligaen som hadde skutt mest uten å få pucken i mål, men mot Frisk Asker sprakk Røymark nullen. Loob Trygg fulgte opp med å gjøre det samme for MS.
     • Mathis Olimb er poengkonge i ligaen (16 poeng). Sammen med David Morley er han også den spilleren med flest målgivende pasninger i ligaen (11).
     • Sammen med Lillehammers Spencer Humphries er Tommi Taimi den backen som har gjort flest målpoeng (10). Taimi er også den backen med flest assist så langt (10).
     • Mika Partanen er nå toppscorer i ligaen med åtte fulltreffere så langt.
     • Daniel Sørvik scora sitt første mål for sesongen i bortekampen mot Grüner.
     • Dersom Vålerenga slår Stjernen i neste kamp, vil det være første gang de klarer å vinne tre strake kamper denne sesongen.
     • Villiam Strøm fikk med seg målgivende borte mot Frisk Asker. Dette var trønderens første poeng for sesongen.
     • Etter sin andre scoring på to kamper borte mot Grüner gikk Thomas Olsen poengløs av banen mot Frisk Asker, men ble likevel matchavgjørende da han var den eneste spilleren som klarte å score i straffeslagskonkurransen.
     • Magnus Brekke Henriksen er den eneste VIF-spilleren som står uten poeng etter å ha spilt samtlige kamper denne sesongen.
     • Torsdag møter VIF laget de åpnet sesongen mot, Stjernen. I første kamp endte det 3–1 til Stjernen i Fredrikstad. Stefan Espeland scoret VIFs mål.

     Comment


     • #7
      Troppen er klar. Vi mangler Sundberg og Oppøyen. Vi har sju backer da Gabriel Koch, som debuterte mot Grüner forrige uke, er med. Vi har 12 forwards da de har tatt med Storm Mørch-Karlstad som spilte mot Ringerike for noen uker siden.

      Rekkene har ikke kommet opp på appen Min Hockey ennå. Men det er Søberg som står i mål. Jeg tipper at Emil Holm Larsen, som måtte vike for Koch mot Grüner. blir foretrukket i kveld. Det er noe annet å spille mot Stjernen, og Holm Larsen har tross alt langt mer erfaring enn Koch.

      Tipper rekkene blir:

      Partanen - Olimb - Røymark
      Calle SO - Lindström - Olsen
      Karterud - Brekke Henriksen - Finstad
      Lalande - Colin SO - Mørch-Karlstad

      Comment


      • #8
       -– Hva vil det bety å slå Stjernen torsdag?

       – Det er viktig. Slår man Stjernen på bortebane er du i rute. De har vært gode hele sesongen, og er en hard nøtt å knekke, svarer Larsen.

       Mener gullfavoritten har for mange stjernespillere for sitt eget beste (tv2.no)

       Stjernen.no Før kampen Før kampen mot VIF - Stjernen Hockey Fredrikstad

       Comment


       • #9
        Får håpe Stjernen har blitt høye på seg selv, og vi møter opp med arbeidshanskene på. Blir tøft, men har trua på seier. Håper mange har fått reist ned i kveld

        Comment


        • #10
         Koch spiller med Strøm i 3. backpar. Så tar Finstad plassen til Calle SO i 2. rekka. Calle ned til 4. rekka med broder Colin og Karlstad. Forhåpentlig en vekker for Calle som ikke har vært spesielt god hittil https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=14.10.2021

         Comment


         • #11
          Ser tynt ut gitt. Stjernen har mere energi, spillere med mer tempo og vil mere. Selv om det er tidlig i sesongen ser man ingen tegn til bedring kamp for kamp. Vi har nok dessverre blitt en 7.plass klubb kombinert fotball og hockey. Bærer preg av likegyldighet, total mangel på selvinnsikt og amatørmessig ledelse.

          EDIT:

          Fantastisk opphenting. Partanen har virkelig tatt seg sammen. Får håpe dette er igjen er starten på noe positivt.
          Last edited by O.S.L.O.; 14.10.2021, 21:20.

          Comment


          • #12
           Originally posted by O.S.L.O. View Post
           Ser tynt ut gitt. Stjernen har mere energi, spillere med mer tempo og vil mere. Selv om det er tidlig i sesongen ser man ingen tegn til bedring kamp for kamp. Vi har nok dessverre blitt en 7.plass klubb kombinert fotball og hockey. Bærer preg av likegyldighet, total mangel på selvinnsikt og amatørmessig ledelse.

           EDIT:

           Fantastisk opphenting. Partanen har virkelig tatt seg sammen. Får håpe dette er igjen er starten på noe positivt.
           Nå skulle jeg peke nese og si noe om at du ikke skulle ta sorgene på forskudd og så videre, men så gjorde du det selv.

           Det er så fantastisk deilig måten vi gjør det på. Partanen putter mål etter mål, og Taimi registrerer sin 11. og 12. assist. Nydelig!

           Sesongen er lang, og jeg mener at det lget hervhar stort potensiale. MEN vi er fryktelig sårbare for skader med en så tynn tropp, så jeg håper på en solid forsterkning eller to i løpet av sesongen.
           En by, ett lag - ett Vålenga

           Comment


           • #13
            Fy f.. for en deilig seier! Deiligste på lenge. Vi har nå vunnet 5/6 bortekamper på rad og kun spilt 3 hjemmekamper. Alle resultater vår vei i kveld og i rute til seriegull spør du meg! Vanvittig god 3.periode uavhengig om Stjernen måtte av med noen backer. Dette var deilig altså. Og Partanen, takk skal du ha!

            Comment


            • #14
             Så herlig med seier i Stjernehallen! Den opphentinga i 3. periode gjør godt for moralen. Nå har vi vunnet tre kamper på rad. Det er så jevnt på tabellen at med null poeng i kveld så hadde vi vært nr. 6 med 18 poeng. I stedet er vi nr. 3 med 20 poeng. Fem poeng opp til Stjernen og tre poeng opp til Lillehammer.

             Målene Sammendrag: Stjernen - Vålerenga 2-3 (tv2.no)

             Tabellen Fjordkraft-ligaen 2021/2022 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com)

             Stjernene svarte på tiltale: - Det er deilig at de har vært breiale (tv2.no)

             Partanen avgjorde da VIF snudde og vant: - Skal være stolte (nitten.no)

             Nå må det være helt klart at vi jakter seriegullet. De tre neste kampene er:

             Lørdag 16. okt kl. 1600 Sparta - VIF
             Torsdag 21. okt kl. 1830 VIF - Ringerike
             Lørdag 23. okt kl. 1800 Lillehammer - VIF

             Det blir viktig å vinne disse kampene slik at vi får opp interessen før storkampene hjemme mot Oilers og Storhamar som kommer snart. Hadde vært moro med over 4000 tilskuere på Jordal.

             Tre positive ting fra kampen:

             -Steffen Søberg sto en meget bra kamp. Han vil sikkert si at han skulle ha reddet begge målene da skuddene gikk mellom beina. Men de kom kjapt og hardt. Ellers var Søberg helt feilfri.
             -Gabriel Koch spilte en veldig bra kamp. Rolig og fin med puck og alle pasninger sitter på køllebladet til medspiller. Fikk mye tillit, og var på is også helt mot slutten.
             -Jørgen Karterud, som hadde bare to assist på 10 kamper, spilte sin absolutt beste kamp og kriget inn det første målet vårt og var også delaktig med en assist på 2-2 målet. Når sudden-perioden startet var han på is i det første byttet sammen med Olimb og Espeland. Det er et bra signal fra trenerne til Jørgen, og til laget. Så svak Karterud har vært i sesongstarten blir det nesten som å få en ny mann inn på laget om han fortsetter å plukke poeng.

             Negativt må være at Calle Spaberg Olsen virker tung og litt uinspirert. Blir veldig usynlig og ender opp med bare 09:41 fra fjerderekka. Når Sundberg og Oppøyen er tilbake kan det fort skje at han blir 13. forward. Her har Kenneth Larsen og Espen Knutsen en jobb å gjøre for å få Calle tilbake i den formen han hadde i fjor høst da han gjorde 13 poeng på 24 kamper som 18-åring. Nå har han bare to poeng på 11 kamper.
             Last edited by Pondus; 15.10.2021, 01:41.

             Comment


             • #15
              Angående kampen mot Stavanger er det jo helt utrolig om ikke denne blir tilnærmet utsolgt på tross av bortekamp mot Sarpsborg 08 samtidig.. Bør være nok interesse til å fylle godt opp på begge kampene! Første store kamp uten restriksjoner, det er bare å glede seg for alle som kommer. Da får vi virkelig se hvilken ramme det er mulig å lage i den nye hallen. Ser også at det har blitt satt opp buss ned til Sarpsborg i morgen. Det er morro! Kan bli to fine kvelder nede i Østfold.

              Comment

              Working...
              X