Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Oilers - Vålerenga torsdag 2. desember kl. 1900 (TV 2 Sport 2 fra kl. 1855)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Oilers - Vålerenga torsdag 2. desember kl. 1900 (TV 2 Sport 2 fra kl. 1855)

  Tøff bortekamp mot et Oilers i form. De vant 0-5 borte mot Stjernen søndag og inntok tabelltopp med like mange poeng som Stjernen, men de har slått dem tre ganger innbyrdes.

  Tabellen Fjordkraft-ligaen 2021/2022 Standings - Hockey/Norway (flashscore.com) Som vi ser er vi åtte poeng bak Oilers og Stjernen. Så vi må håpe på poeng i Stavanger. Det kan bli vanskelig. Men vi vant 0-2 der borte i september. Da så det slik ut Sammendrag: Stavanger - Vålerenga 0-2 (tv2.no)

  Før sist lørdags 3-1 seier mot Lillehammer skrev klubben følgende om alle skadene:

  -Martin Røymark nærmer seg spilleklar med stormskritt men rekker ikke dagens kamp.

  -Pontus Finstad er ute de kommende kampene, det er litt usikkert hvor lang tid det tar før ham er tilbake.

  -Stefan Espeland får tett oppfølging av lege og er så vidt i gang med opptrening igjen, uvisst når han er klar til kamp.

  -Jonas Oppøyen belaster kroppen så smått og jobber hardt for å komme tilbake. Uvisst når han blir klar til kamp.

  -Filip Lalande får behandling av fysioterapaut men det er fortsatt uvisst når han kommer tilbake.

  -Mika Partanen fikk en smell i kneet mot Ringerike og har vært til MR. Det ser dessverre ut til at han ikke blir å se på is før etter jul.
  ------------------

  Vi kan håpe på at Røymark er tilbake mot Oilers. Da går han nok inn i førsterekka med Olimb og Calle SO.

  Regner med at Rasmus Forsberg fortsetter hos oss på utlån også denne uka. Hvis han skal spille for Hasle igjen må han uansett stå over en kamp for VIF. Hvis han ikke er med til Stavanger kan han spille for Hasle på lørdag samtidig som vi møter MS på Jordal. En som ser ut til å spille fast for Hasle nå er Emil Holm Larsen. Han har ikke spilt for oss siden 6. nov. Han er erstattet av Jakob Wang Wikstøl som har spilt for Hasle i hele høst, men som nå har vært med VIF A-lag sine seks siste kamper og får noen små minutter i hver kamp. At disse spillerne kan gå frem og tilbake slik skyldes en samarbeidsavtale mellom VIF og Hasle/Løren. Spillere som er under 23 år kan spille oppe hos VIF eller nede hos Hasle uten å måtte stå over noen kamper og uten av det skrives noen overgangspapir. For de over 23 år gjelder det jeg skriver om Forsberg (trenges heller ikke her overgangspapirer).

  PS! VIF har fire spillere på U-20 landslagets pre-camp fra 6. des, før VM 1. div i Danmark fra 12. des. De eldste U-20 spillerne er født i 2002. Keeper Magnus Knutsen (2003) og back Stian Solberg (2005) spiller på vårt U-20 lag. Solberg har ennå ikke fylt 16 år. Han regnes som et stort talent, og er den eneste 2005-modellen på laget. Fra A-laget er back Gabriel Koch (2004) og forward Sole Marius Ryen (2003) tatt ut. Det betyr at de to ikke kan spille A-lagets kamper 9. og 11. des mot hhv Grüner og Stjernen (begge er hjemmekamper). En som ikke er tatt ut er Calle Spaberg Olsen (2002). Det synes mange er rart. Men det er tøff konkurranse denne gangen om å få spille i de to første rekkene som Calle må spille i om det skal være noen vits. U-20 landslag VM 2022 (hockey.no)
  Last edited by Pondus; 30.11.2021, 00:31.

 • #2
  Oilers nærmer seg fullt hus mot Vålerenga

  Toppen av Fjordkraft-ligaen kombinert med Vålerenga som motstander er en god suksessformel for Oilers.

  — Søndag overtok Oilers førsteplassen i Fjordkraft-ligaen etter forrige serieleder Stjernen ble beseiret 0–5 i Fredrikstad. Det har allerede gitt en effekt for billettsalget til torsdagens kamp mot erkerivalen Vålerenga, ifølge daglig leder Terje Haukali.

  – Den maktdemonstrasjonen på søndag ga en soleklar økning i billettsalget til torsdagens kamp, sier Oilers-sjefen Terje Haukali til RA.

  Tirsdag rundt lunsjtider var det kun 400 billetter igjen til kampen i DNB Arena, som har en kapasitet på 4250 tilskuere.

  Vålerenga som motstander er en historisk sett attraktive kamper for Oilers. Selv om Oslo-klubben har lagt en turbulent uke bak seg, med tap mot Ringerike og sparkingen av trener Kenneth Larsen, mener Haukali det er en motstander folk liker å se Oilers måle krefter mot. Om det kommer mange bortesupportere er derimot mer usikkert.

  – Vi har solgt noen billetter, men håper det kommer en liten koloni, sier han.

  Comment


  • #3
   Vålerenga låner Lørenskog-backen Kevin Nilsen Berg for de fire neste kampene borte mot Oilers 2.12., og de tre hjemmekampene mot MS 4.12., mot Grüner 9.12. og Stjernen 11.12.

   Dette er en solid back med over 160 kamper i GET-ligaen for Lørenskog og Manglerud. En back som har potensiale til å gjøre en hel del poeng. Har over et poeng i snitt fra 1. div siste tre sesonger. Et smart trekk å gjøre nå, også fordi Gabriel Koch bare spiller de to første kampene før han drar til U-20 VM. Jeg ser ikke bort fra at Nilsen Berg gjør det så bra at vi vil ønske å ha han med videre. Med en ledig plass på utlendingskvoten kan det være smart å vente litt for å se hvordan det blir med våre skadede spillere. Spørsmålet er om en siste utlending skal være en back eller en forward. Kommer Espeland tilbake til kampene i romjula og Nilsen Berg signeres ut sesongen kan vi hente en forward da det er usikkert når Partanen og Oppøyen kan være tilbake.

   Og så er det godt å se at klubben tar skadeproblematikken på alvor og forsterker laget med to spillere.

   Statistikk Kevin Nilsen Berg - Elite Prospects

   Vi ser Nilsen Berg skåre for MS 1:45 ut i denne Sammendrag: Manglerud Star - Stjernen 7-2 (tv2.no)

   Kevin Berg på utlån til Vålerenga - endringer i spillertroppen for Lørenskog (hockey4you.no)
   Last edited by Pondus; 30.11.2021, 23:01.

   Comment


   • #4
    Helt uenig i denne Kevin Nilsen Berg. Syntes det er en meget svak signering, igjen. Dette baserer jeg kun på kampene jeg selv har sett vedkommende i både Fjordkraft og 1 div. 1 div er så dårlig at 1 poeng i snitt der ikke er i nærheten i Fjordkraft ligaen. Det ser man også på hans 163 kamper, men kun 28 poeng. Dette er i aller beste en 4 rekke back. Da kan vi igjen heller satse på våre egne. Hvorfor ender vi opp med slike midt på treet signeringer hele tiden? Har vi null kontroll på markedet?

    F.eks ble Håkon Nilsen klar for Stjernen forrige uke. I dag tatt ut på landslaget. Hans situasjon burde vi hatt full kontroll på og hentet, men neida. Det skal gjøres kronglete og vanskelig hver eneste gang. Jeg er sjokkert over logistikken rundt stallen. Lån fra Hasle og lån fra Lørenskog. Det er faen meg pinlig hele greia. Det er null info fra klubben om noe som helst. Bare beskjeder om at de ønsker ro. F.eks skadesituasjonen. I alle lag og idretter får fansen ok informasjon. Type skade, prognose osv. Her får man kanskje en blek forklaring på hvor skaden sitter og thats it. Nada... Akkurat som ikke legene på Olympiatoppen har forklart hvor lenge dette må lege.

    Comment


    • #5
     Kevin Nilsen Berg er milevis i fra kvaliteten som en Vålerengaback skal ha.
     Lukter panikk lang vei og manglende oversikt over markedet
     You tried your best and failed miserably. The lesson is never to try

     Comment


     • #6
      Kampen er utsatt!! Bra for oss.

      Comment


      • #7
       Takk gud for at den er utsatt. Vi hadde blitt smadret hehe. Fikk hele 2,3 i odds på H som var helt vanvittig, men glad for at denne ikke blir spilt. Så får vi håpe det går bra med alle yngre som har fått Covid.

       Comment


       • #8
        Men hva skjer fremover? Blir det kohorter på 200 Jordal, eller gjelder ikke dette siden det er fastmonerte seter? Så ut som en fyllesyk gjeng på pressekonferansen i dag etter gårsdagens fest :P

        Comment


        • #9
         Ang vår nye back Kevin Nilsen så ser jeg han sier at dialogen var mellom Kenneth og han. At han ble enig Torsdag og Kenneth forsvant Fredag. Veldig merkelig at denne da ikke ble stoppet. Spesielt merkelig når alle vet han ikke er god nok. Kenneth Larsen var dessverre for lenge på ett dårlig nivå og glemte hva som kreves i eliteserien. Ene feilen etter den andre.

         Comment

         Working...
         X