Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

1. semifinale: Storhamar - Vålerenga, 19.3 17:00

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  En kjapp opptelling.

  På bortefeltet søndag, felt x, er det 223 ledig
  På bortefelet torsdag, felt x, er det 464 ledig

  Jeg tror det er ca 600 plasser avsatt til oss.

  Til Jordal tirsdag er det ca 400 ledige, inkl ca 60 plasser på felt 408 til SSU
  Til Jordal lørdag er det ca 700 ledige.

  Comment


  • #32
   Alle de fire første semifinalene er tilnærma utsolgt to dager før den første begynner! Har vel aldri vært et så jag etter billetter mens jeg har fulgt Vålerenga. Veldig morro, og vi kommer til å bli over 400 på Hamar på søndag. Det er sterkt! Håper mange også klarer å få dratt opp til kamp 3 selv om det er en torsdag og det er vrient for mange. Vi har vel snart solgt 150 billetter allerede og det er bra med tanke på hvor trege vi er med å kjøpe billetter. Tipper vi blir bra med folk begge dagene!

   Comment


   • #33
    Slik skjerper iskriger-profilen kroppen i mellom slagene (tv2.no)

    - Det er noe spesielt som skjer (tv2.no)​​
    Last edited by Pondus; 18.03.2023, 00:43.

    Comment


    • #34
     VÅLERENGA OG STORHAMAR - BITRE RIVALER - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)

     Comment


     • #35
      Fra Facebook

      Storhamar Hockey
      5 t ·
      Siden VIF ikke har så mange fans har vi plass til flere ordentlige supportere. Vi har lagt ut 100 nye billetter på felt L, først til mølla!​

      Comment


      • #36
       Originally posted by Pondus View Post
       Fra Facebook

       Storhamar Hockey
       5 t ·
       Siden VIF ikke har så mange fans har vi plass til flere ordentlige supportere. Vi har lagt ut 100 nye billetter på felt L, først til mølla!​
       De har jo ikke redusert antall bortebilletter så det var jo en fiffig variant! Skjønner ikke helt det billettsystemet deres der oppe.

       Comment


       • #37
        Originally posted by Bohemene View Post

        De har jo ikke redusert antall bortebilletter så det var jo en fiffig variant! Skjønner ikke helt det billettsystemet deres der oppe.
        Nei, jeg skjønner ikke helt jeg heller. Men det er nok slik at de har satt av X og M til bortesupport. Så er halve felt A nærmest M sperret for å ha en buffer mellom oss og langsiden. Så er det nok en liten buffer mellom X og L, det pleier å være noen sperrebånd der. For min del er vi en liten gjeng som skal sitte på felt J. Da har vi betongen til venstre for oss og kommer sikkert til å se godt hvordan det er organisert. Kan ikke skjønne annet enn at det blir over 400 på bortefeltet. Det var jo opprinnelig 350 på felt X. Så ble det utsolgt og de la ut 300 til, usikker på det tallet. Nå i kveld er det 212 ledige billetter til feltet.

        - Den rivaliseringen vi levde med var helt syk! (tv2.no)
        Last edited by Pondus; 18.03.2023, 22:35.

        Comment


        • #38
         Storhamar velger altså å bure oss inne med gjerder, i tillegg til å sette oppe et gjerde foran den første raden som hindrer sikten på bortefeltet. Det nederste gjerdet må de bare fjerne. Det er både ufint og fjerner sikten for folk. Behandler man folk som dyr så blir det rabalder da. Dette skaper ikke akkurat mindre rivalisering. Alle mann til Hamar!

         Comment


         • #39
          Slik ser det ut hvor de har gitt oss ca halvparten av felt M og laget en buffer. I tillegg skal de nærmeste sitteplassene vi ser ikke være i bruk. Det er vel litt overkill når det allerede er en buffer på ståfeltet M ​

          Og vi ser X feltet med gjerder foran rad 1. Jeg tror gjerdene er satt opp der fordi vi har sett at noen har gått opp på den "kassa" over kjøreporten til ismaskina, Ramler du ned der er du ferdig.

          Vegard L on Twitter: "290kr for inngjerding og festivaldoer. Skummelt med besøk fra hovedstaden, @StorhamarHockey? https://t.co/xrZP60rcG4" / Twitter

          (1) Facebook
          Last edited by Pondus; 19.03.2023, 12:03.

          Comment


          • #40
           Rekkene er klare. Vi mangler Solberg og Thoresen. Lunde Hermansen ikke på laget. Rekkene: Olsen-Olimb-Partanen. Røymark-Lindstrøm-Martinsen. Karterud-Johansen-Ahlholm. Finstad-Brekke-Craighead. Ekstra er Lalande og Nøkleby Svendsen.

           Comment


           • #41
            Potensielt en jævlig potent 4. rekke, men Finstad må mye på isen sånn som han har levert i år.

            Comment


            • #42
             Fikk aldri somla meg til Hamar i dag, og angrer litt på det. Ser ut som det kan bli full fyr i fjøset, også utafor isen.

             Comment


             • #43
              Noen som var tilstede i CC Amfi i dag som kan gjengi hva som skjer med Auk på slutten. Ser jo at han og Djupvik Løvlie var det vel, er på hverandre, men så fanger ikke kameraet opp hva som skjer som gjør at Auk reagerer som han gjør og går rett i garderoben.

              Comment


              • #44
               Vi taper altså 3-1. Målene Sammendrag: Storhamar - Vålerenga 3-1 (tv2.no)

               Vi er gode i 1. periode og har også skudd i tverrligger. Men Storhamar snur det med to mål på to minutter i 2. periode. Vi har et bra press i 3. periode og tar ut keeper før Booth avgjør i åpent mål.

               Helt mot slutten skjer det noe med Auk og Djupvik som ender med at Auk går av isen med vondt et eller annet sted. TV-bildene viser ikke hva som skjer. Får ikke håpe han er skadet. Noen skriver at han fikk ei kølle i nakken, men det så vel ut som det var en arm han hadde vondt i?

               Litt forundret over at Pontus plasseres i 4. rekka. Men han ble matchet inn i de andre rekkene etter hvert og spilte i stedet for Martinsen i 2. rekka mot slutten. Allikevel bare 11 min istid på den av våre spillere som jobber hardest og har størst fart på jerna. En annen som burde få spille mer er Jørgen Karterud som med en herlig skåring gjorde sitt 6. mål på 5 kamper i sluttspillet. At han ikke får spille i overtall er merkelig.

               Etter som Storhamar har hjemmebanefordelen må vi vinne våre hjemmekamper og stjele en seier på Hamar. Det betyr at vi må vinne på tirsdag! På ticketmaster ser det ut som utsolgt (bare noen plasser på bortefeltet). Usikker på om dette er helt riktig. Uansett har de med sesongkort frist til kl. 1900 mandag med å kjøpe sin plass. Da blir det nok frigjort noen plasser.

               Mats Trygg Ikke helt resultatet vi håpet på, men alt i alt bra innsats. - Vålerenga Oslo (vif-hockey.no)
               Last edited by Pondus; 19.03.2023, 22:37.

               Comment


               • #45
                Dette endte akkurat slik jeg frykta. Vi har på de 8 siste kampene våre i fjøset scora 14 mål på 8 kamper. Det er ikke 2 mål i snitt engang pr kamp og tar vi bort 0-4 seieren vi hadde der i fjor så er snittet verre og det er eneste kampen sv de 8 siste vi scora mer enn 2. Det blir ikke mye poeng eller seire av slike tall og når vi i tillegg slipper inn relativt enkle mål som 2-1 målet så skjønner man lett hvor skoen trykker.

                Vi er på ingen måte ute av dette, men skal vi videre til finalen må dette problemet løses. De fleste seierene i hockey vinnes sjeldent ved å score bare 1-2 mål.

                Comment

                Working...
                X