Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

1. semifinale: Storhamar - Vålerenga, 19.3 17:00

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #46
  Originally posted by Vader View Post
  Dette endte akkurat slik jeg frykta. Vi har på de 8 siste kampene våre i fjøset scora 14 mål på 8 kamper. Det er ikke 2 mål i snitt engang pr kamp og tar vi bort 0-4 seieren vi hadde der i fjor så er snittet verre og det er eneste kampen sv de 8 siste vi scora mer enn 2. Det blir ikke mye poeng eller seire av slike tall og når vi i tillegg slipper inn relativt enkle mål som 2-1 målet så skjønner man lett hvor skoen trykker.

  Vi er på ingen måte ute av dette, men skal vi videre til finalen må dette problemet løses. De fleste seierene i hockey vinnes sjeldent ved å score bare 1-2 mål.
  Ser man på resultatene disse lagene imellom i det siste, er det svært få mål.
  Vi hadde 2 skudd i metallet, det skal vi ikke glemme.
  Den som scorer 3 mål vinner, og vi var ikke helt borte idag. Synes vi gjør en bra kamp, og spesielt rekka med Sebbe, Ahlholm og Karterud er lysende om dagen. De spiller meget bra og bør brukes enda mer.

  Som Pondus også skriver, Pontus har ingenting å gjøre i en fjerderekke. Det er bedre å plassere Tobbe der, som ikke har prestert i det siste.
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment

  Working...
  X