Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Superomegatrekonkurranse!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Superomegatrekonkurranse!

  Tjobing, hopp og sprett!

  Den originale Vålerengahåndballfanzina, Kasteball, jobber med å komme ut med nytt nummer til seriestart (i eliteserien for menn) i håndball! Og for de som lurer på det, seriestart er 11. september - da smeller det!

  Uansett; for å få med nye og gamle bidragsytere arrangerer nå fanzina Kasteball årets megaextragavanza konkurranse! Vi deler ut et sesongkort til hvert av de tre gromeste, gjeveste, mest sexy og vålerengelske bidraga som kommer inn i vår epostkasse kasteball[ætt]gmail[dått]com innen 1. september.

  Som bidrag regnes det meste; tegninger, bilder, dikt, fantasi, brev, sakprosa, avhandlinger, artikler, intervjuer, anmeldelser, bøter og annet slafs. Du kan bruke kallenavn, dekknavn (Esther Pirelli eller Pekka Hakkapeliitta?), psedunym eller døpenavn. Har du intet, finner du sikker på noe...

  Altså, kort oppsummert; Fanzina Kasteball kommer med #3 til seriestart i håndball for herrer, som er 11. september. Derfor er det nå konkurranse, der de tre gjeveste bidraga som er sendt inn til oss via mail kasteball[ætt]gmail[dått]com innen 1. september vinner sesongkort.

  Kom la oss laga (pyro)show!
  Er det ikke skremmende hvor lett fakta kan ødelegge argumenter?
Working...
X