Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

NM-sluttspill og kvalifisering

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • NM-sluttspill og kvalifisering

  Ironisk nok skal vi spille NM-sluttspill samt kvalifisering for å overleve i Eliteserien, på under en mnd.

  Lag fra "utkant-Norge" samt lag i Eliteserien har trukket seg fra årets NM-sluttspill og gitt plass til oss. Vi takket ja, og ser frem til en helg med god kamptrening frem mot kvaliken.  Så da reiser vi til Skjeberg førstkommende helg og møter henholdsvis Holmlia (fredag kl 2100), Sveiva (lørdag kl 1300) og Tunet (søndag kl 1000).  Kvalifiseringen går, nesten si desverre, i Moss, i Øreåshallen. Vi hadde en utrolig fin ramme rundt vår hjemmekamp i fjor og hadde håpet på enda litt bedre støtte i år, men kan vel se at det forblir en drøm. Men vi håper at det finnes VIF-supportere der ute som har lyst til å støtte damelaget. Kvaliken blir spilt helgen 29-30 april.  Så har herrelaget vårt gjort det bra i sin serie og er klare for kvalifisering til Østlandsserien. Det er ikke fastsatt sted og dato, kommer tilbake med dette, men jeg tror vel også herrene synes det er gøy med litt support. Unge Enga har vært på noen kamper, og det er utrolig bra. Håper det fortsetter og at de også finner veien til damelaget etterhvert.
  *med nebb og klør skal det kjempes....

 • #2
  Re: NM-sluttspill og kvalifisering

  Det ble tap 2-7 mot Holmlia i den første sluttspillkampen.

  Den neste kampen spilles lørdag kl 1300  Vi anbefaler deg å gjøre et nytt søk i søkefeltet. Det finner du øverst til høyre hvis du har åpnet denne siden på PC eller Mac.
  228

  Comment


  • #3
   Re: NM-sluttspill og kvalifisering

   Vålerenga - Sveiva 1-9 (1-2,0-3,0-4) i den andre kampen.

   Den siste kampen spilles nå.   Vi anbefaler deg å gjøre et nytt søk i søkefeltet. Det finner du øverst til høyre hvis du har åpnet denne siden på PC eller Mac.
   228

   Comment


   • #4
    Re: NM-sluttspill og kvalifisering

    Den siste kampen: Vålerenga - Tunet 0-15 (0-5,0-3,0-7)

    Med 3 tap ble det ingen semifinale.    Eliteseriekvaliken i slutten av april spilles med følgende lag:

    Øreåsen IL, Haugerud IF, Vålerenga IB, Sola IBK, Vinner av 1.div Midt og Tromsø IBK    De 4 beste får plass i Eliteserien 2006/07
    228

    Comment

    Working...
    X