Registration

Register at Klansforumet

The Facebook Platform

Required Information

Please enter the name by which you would like to log-in and be known on this site.

Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Please enter a valid email address for yourself.

Hvilken farge er hovedfarge på drakta til Vålerenga?

Additional Required Information (profile)

Dette feltet MÅ fylles ut korrekt

Additional Information

All timestamps displayed on the forums can be automatically corrected to show the correct time for your location in the world. Simply select the appropriate time zone from the list below.

In addition, you may set the appropriate option to allow for daylight savings time in your part of the world.

From time to time, the administrators and/or other members may want to send you email notifications or messages. If you do not want to receive email from certain people then you may disable the options here

Retningslinjer for Klansforumet

For å bruke Klansforumet må du godt våre retningslinjer. Les dette, det er ikke det vanlige pisset.

Forum Rules

Registration to this forum is free! We do insist that you abide by the rules and policies detailed below. If you agree to the terms, please check the 'I agree' checkbox and press the 'Complete Registration' button below. If you would like to cancel the registration, click here to return to the forums index.

Vis normal folkeskikk

Vis folkeskikk selv om du har gjemt deg bak et tastatur. Usaklig utskjelling av andre, innlegg som angriper person i steden for sak etc vil bli slettet. Gjentatte brudd på dette vil føre til utestengelse. Føler du at andre går over streken, så rapporter innlegget til moderator, ikke svar med samme mynt. Gjester fra andre klubber er velkomne, så lenge de holder seg til tema: Vålerenga, og så lenge de holder en saklig tone. Så lenge gjestene oppfører seg greit, forventer vi også at de faste innbyggerne ikke slenger usaklig dritt. Hvis en "gjest" oppfører seg usaklig eller provoserende, meld det til moderator, ikke senk deg ned på samme nivå.

Brukernavn

Når du registrerer deg skal brukernavnet tilkjennegi hvem du er, eller være et godt pseudonym, kallenavn eller lignende. Bruk av forskjellige former for Vålerenga, VIF, 1913 eller noen av VIFs etablerte slagord er ikke gode brukernavn. Det er heller ikke navnet til nåværende eller tidligere VIF-spillere, eller varianter av navn/kallenavn. Brukernavnet skal heller ikke oppfatte som støtende.

Vi er klar over at en del "dårlige" brukernavn allerede finnes, men vi gir ikke regelen tilbakevirkende kraft. Unntaket er dersom noen av disse faktisk prøver å utgi seg for å være noen andre enn den de er.

Brukere som allerede er registrert med "dårlige" brukernavn oppfordres likevel til å brukernavnet endret. Gjør det i denne tråden: Søk om endring av brukernavn her

Gi tråden en informativ tittel

Hvis du ikke vet hva temaet i tråden din er, dropp tråden. Vi sletter tråder som heter "Se her", "Dette er viktig" eller andre titler som ikke samsvarer med innholdet.

Les først, spør etterpå!

Les før du skriver et innlegg eller starter en tråd! Det er godt mulig at emnet/temaet du tar opp, allerede eksisterer.

Har du ikke noe å si - ikke si det her!

Har du ikke noe å si - ikke si det her! Noe å si er ikke "Enig!" en rad med smilies, eller koz, klemz eller L0L 4zz l1zzom. Er du veldig enig med innholdet i et innlegg, gi det ett stjernepoeng ved å klikke på dette Gi eller ta stjernepoeng ikonet.

Hvis du skal poste linker til andre nettsteder, gi innlegget en beskrivende overskrift, og en kort beskrivelse av hva linken peker til/hva som er interessant. Kun en link i et innlegg er ikke et fullverdig innlegg, og vil bli slettet.

Dette er ikke en chat

Et diskusjonsforum er ikke en chat. Ønsker du å føre en samtale med en annen person, kan du bruke forumets PM system, evt avtale via dette å fortsette på Facebook, Messenger eller andre steder.

Smilies

Smilies bruker man til å understreke et poeng. Et innlegg som kun inneholder en eller flere smilies har ikke noe poeng og vil bli slettet, det samme gjelder innlegg som overdriver bruken av smilies.

Hvis du ikke kan svaret, så ikke svar

Ikke svar på spørsmål du ikke er helt sikker på. Hvis folk spør etter klokkeslett, priser, når billetter legges ut osv osv, er det best om noen av de ansvarlige svarer.

Post innlegget kun en gang, og i rett forum

Post i riktig forum. Beskrivelse av de forskjellige forumene står under hver enkelt overskrift på hovedsiden. Ikke post samme innlegg flere ganger, heller ikke i forskjellige forum. Dette er spamming. Vi sletter alle innlegg som postes flere ganger. Ved gjentagelser vil vi sperre kontoen.

Gjengivelser fra media

Dersom du gjengir noe særlig mer enn én setning eller to fra en nyhetsartikkel på nett, skal du bruke sitatfunksjonen. Du skal også lenke til en fullstendige artikkelen.

Gjengivele av store deler av en artikkel er ikke tillat. Begrens deg til ett eller to avsnitt (feks overskrift og ingress), det er som regel nok til å få frem poenget.

Posting av bilder

Det er ikke tillatt å laste opp bilder til Klansforumet som du ikke selv har rettigheter til. I klartekst betyr dette at dersom du laster opp et bilde, så har du enten tatt det sjæl eller fått lov av den som tok det.

Alle bilder som postes skal være relevante til tråden eller innlegget det postes i.

Bilder som lastes opp til Klansforumet kan fritt benyttes redaksjonelt av Klanen.no og Klansropet. I de tilfellene dette er aktuelt, vil du bli kontakta angående kreditering.

Lenker du inn et bilde fra et annet sted på nettet, skal du tydelig skrive inn i innlegget hvor det er tatt ifra.

Svartebørshandel av billetter er strengt forbudt!

All form for svartebørshandel av billetter, enten som kjøper eller selgermedfører sletting av innlegg og evt. utestengelse/sperring av konto. Som svartebørshandel definerer vi billetter som blir tilbudt videresolgt for mer enn pålydende pris, eller tilbud om å kjøpe billetter til overpris.

Markedsføring av kommersielle produkter og tjenester er ikke tillatt

Reklame for kommersielle foretak som ikke er direkte knyttet til VIF eller Klanen er ikke tillatt. Informasjon fra kommersielle eller ikke-kommersielle foretak med slik tilknytning kan postes i forumet "Kunngjøringer". Alle andre former for reklame vil bli slettet.

Bruk sitater

Sitér korrekt så andre veit hva du svarer på, men unngå å sitere sitater. Unngå også overdrivelser - vennligst ikke sitér 40 linjer og svar med kun én.

Ikke post privat informasjon

Posting av private informasjon som epostadresse, telefonnummer osv. er ikke tillatt. Dette gjelder også informasjon om deg selv. Ønsker du kontakt med andre, send den aktuelle brukeren en privat melding igjennom forumets PM-system.

Stjernepoeng

Misbruk eller juks med stjernepoengfunksjonen er selvfølgelig ikke tillatt, og vil bli avslørt. Juks straffes med poengtrekk i en skala som får NFFs bøter til å fremstå som hyggelige...